Fashion

Recensie: A Public Affair, Jessica Simpson

Jessica Simpson haar nieuwe cd is al een tijdje uit in Amerika, maar hier in Nederland is het pas net uit. Reden genoeg om deze eens even flink onder de loep te nemen. Heeft Jess het nog in zich?

Score: Logo

 

Helaas pindakaas! Het nieuwe album van Jessica Simpson, ‘A Public Affair’ vind ik helemaal niets. Eerlijk gezegd heeft mevrouw Simpson een raar stemmetje gekregen, wat me een beetje doet denken aan Britney (en nee, dit is geen compliment). Jess hijgt erop los. De nummers ‘You spin me around’ en “B.O.Y’ en ‘If you were mine’ slaan helemaal nergens op, terwijl ‘Walkin round a circle’ wel een relaxt deuntje heeft om bij onderuit te zakken. ‘A Public Affair’ is een vrolijk nummer en ‘The Lover in Me’ heeft een echte top40 sound. Daarnaast staan er op ‘A Public Affair’ nog een aantal up-tempo nummers als ‘Swing with Me’, ‘Push your Tush’, maar hier komt de stem van Jessica niet goed uit. Waar is die strot van haar gebleven waar mijn oren vroeger van gingen piepen?Nergens te bekennen helaas, want juist Jess moet het hebben van de hoge noten. En ex Nick heeft zo te horen voor genoeg inspiratie gezorgd. De nummers ‘Back to You’, ‘I don’t want to care’, ‘Let him Fly’ gaan overduidelijk over hem. Een pluspunt: ‘I Belong to me’ is een heerlijke ballad waar je naar moet luisteren als je het net uit hebt met je vriendje. Dan krabbel je er zo weer op. Simpson moet meer van zulke liedjes op haar album zetten, dan was ik veel positiever geweest.

Jessica Simpson moet meer haar strot opentrekken

Jessica heeft geen geweldige plaat gemaakt, maar het is nu ook weer geen ramp om erna te luisteren (gelukkig is er altijd nog een stopknop). Ik had meer van haar verwacht. Zeker na de scheiding van Nick Lachey had ik een vette comeback verwacht, maar daar moeten we dus nog even op wachten…

Logo            Direct mee met de vuilnisman

Logo Logo         Geef hem wel weg

Logo Logo Logo Best leuk    

Logo Logo Logo Logo Mijn cd-speler mag hij wel in

Logo Logo Logo Logo Logo Wow! Die krijg ik niet meer uit mijn hoofd

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top