Fashion

Dagboeken Anna Nicole brengen grof geld op

Anna’s dierbare dagboeken zijn van de week voor veel geld geveild. De geheime boekjes brachten maar liefst 385.000 duizend euro op.

De gelukkige koper had er blijkbaar veel geld voor over om de geheimen van Smith te lezen. Eerder deze week werd al bekend dat de boeken stammen uit 1992 en 1994. Anna vertelt onder andere in haar dagboek over het ziektebed van haar eerste man Howard Marshall II. Nu is ook bekend dat Smith vol verdriet over de man schrijft. "Er is niets dat ik kan doen", schrijft ze. "Ik kan hem slechts bijstaan met medicijnen en gebeden." De ex-playmate heeft toch nog een klein hartje.

Anna Nicole Smith

Naast de dagboeken, worden er ook nog gesigneerde foto’s en bonnetjes van aankopen (???) geveild. Deze zullen ongeveer enkelen honderden euro’s opbrengen. Zo zie je maar weer: zelfs na je dood kun je ook helemaal uitgekleed worden.

En nog iets nieuws over de doodsoorzaak van Anna Nicole Smith. Deze maandag wordt in een persconferentie het autopsierapport openbaar gemaakt. Dan wordt hopelijk eindelijk het hoofdstuk Anna Nicole dichtgeslagen.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top