Fashion

Angelina stemt toch in met film

Mama Angelina heeft het maar druk. Naast haar werk als actrice in vele films, heeft ze ook nog eens een gezinnetje te runnen. Toch gaat Angie door met acteren.

Jolie zou het de komende maanden rustig aan gaan doen, omdat haar nieuwe zoontje Pax Thien nog moet wennen in de VS. Daarom had ze eerst nee gezegd tegen een rol in een nieuwe film. Toch heeft ze deze acteerklus aangenomen. Het begon waarschijnlijk weer te kriebelen bij de sexy actrice.

 

Angelina Jolie is dit jaar weer vaak in de bios te zien

Angelina heeft ingestemd met een rol in de nieuwe thriller ‘Wanted’, die opgenomen wordt in Oost-Europa. Waarom ze opeens van gedachten is veranderd, is niet bekend. Wel is bekend dat ze pas ja zei nadat het script was aangepast.

Voor dit jaar heeft mevrouw Jolie-Pitt een drukke agenda. Naast ‘Wanted’ speelt ze in maar liefst drie films: in ‘A Mighty Heart’, over de moord op een journalist, in ‘Beowulf’ en in de nieuwste film van Clint Eastwood ‘The Changeling’. Een druk baasje dus!

Angelina en Brad, die er bekend om staan dat ze altijd hun kroost mee naar de filmset nemen, kunnen hun trailer alweer klaarzetten. Het komende jaar gaat het gezin vaak op de filmset zitten. Ach ja, altijd maar hetzelfde huis gaat ook vervelen…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top