Fashion

Filmexplosie

Er komt weer een film aan die alles overtreft. Dit weekend ging ‘300’ van niks op nummer 1 in de Amerikaanse box office lijst van meeste bezoekers.

De nieuwe hunk Dominic West

De super gewelddadige film gaat over de slag tussen 300 Spartanen en het Perzische leger. Die geweldsexplosie vond dus plaats in de oudheid, maar ‘300’ is gemaakt volgens de meest moderne technieken. Alleen de acteurs en actrices zijn echt. Denk aan de film ‘Sin City’. Ook daarvoor werd de blue screen techniek gebruikt, waarbij eerst de acteurs en actrices werden gefilmd, waarna de rest werd ingevuld door de special effects crew.

Overigens is in ‘300’ een nieuwe filmhunk te zien. Hij heet Dominic West, speelt de rol van Theron en hij is geboren op 15 oktober 1969 in Sheffield, Engeland. Sinds vorige week is hij te zien in ‘Hannibal Rising’, de horrofilm waarin we de jeugd volgen van de beroemde moordenaar Hannibal The Cannibal (in de andere Hannibal-films gespeeld door Anthony Hopkins). Maar we dwalen af. Terug naar ‘300’. De film bracht dit weekend in Amerika maar liefst 70 miljoen dollar op! Dat wordt dus een gigantisch succes, zeker als je weet dat ‘300’ slechts voor 60 miljoen dollar is gemaakt. Op 5 april is de Nederlandse première.

Scroll naar onderen voor de trailer.

Een explosieve film

   

Deel dit artikel
Back to top