Fashion

Forrest Gump krijgt mogelijk vervolg

De film die in 1994 maar liefst zes Oscars in de wacht sleepte, krijgt mogelijk een vervolg. Maar of Tom Hanks de hoofdrol gaat vertolken is nog niet bekend.

 

De plannen voor een eventueel vervolg op ‘Forrest Gump’ zouden er al in 2001 zijn geweest. In deze tijd zou het scenario gebaseerd zijn op de roman ‘Gump&Co’ van auteur Winston Groom. Helaas was deze het niet eens met het aantal centjes wat hij daarvoor zou krijgen. De plannen voor een ‘Forrest Gump 2’ verdwenen toen in de koelkast.

Maar anno 2007 is dit probleem opgelost. Het is nog niet bekend of Tom Hanks, die de sullige Forrest Gump speelde, wordt vervangen door een andere acteur als deze niet instemt. Ook is het nog onzeker of Robert Zemeckis opnieuw de regie op zich neemt.

Forrest Gump gaat over de geestelijke achtergestelde Gump, die in belangrijke historische gebeurtenissen (oorlog in Vietnam, ontmoeting met Richard Nixon, John Lennon) verzeild raakt. Laten we hopen dat Tom Hanks snel weer in de huid kruipt van Forrest Gump. Er is namelijk niemand die dat beter kan als Hanks!

(Elisah)

Kruipt Tom snel weer in de huid van Forrest Gump???

Deel dit artikel
Back to top