Fashion

Jim nog steeds last van hersenschudding

Die arme Jim toch. Een paar weken geleden viel hij samen met zijn collega met auto en al in een orkestbak. En nu nog steeds heeft de musicalster last van het ongeluk.

Dat was even schrikken twee weken geleden: Jim en Bettina uit de musical Grease vielen beiden van een musical-auto recht in een orkestbak. Jim hield er een hersenschudding en een gescheurde schouderblad aan over. Zijn collega Bettina Holwerda brak haar pols op zeven plaatsen. Gelukkig gaat het met haar steeds beter.

Helaas geldt dat niet voor Jim. "Je merkt meteen dat het al gauw te veel wordt", zegt Bakkum. "Ik kan het nog niet hebben als er zeven mensen door elkaar heen praten." Productiemaatschappij V&V heeft besloten geen gebruik meer te maken van de elektronische auto.

Gelukkig worden de twee hoofdrolspelers vervangen door William Spaaij en Madelon van der Poel. En heel toevallig heeft jullie Celebsceneredactrice bij William op school gezeten (een vriendin van mij had altijd de hots voor hem…). Zo zie je maar weer: It’s a small world!

(Elisah)

Arme Jim...

Deel dit artikel
Back to top