Fashion

Charlotte Church zwanger?!?

Een Charlotte Church die niet de feestbeest uithangt, geen liters drank achterover slaat en geen vijf pakjes per dag rookt. Hier moet wel een eventuele zwangerschap in het spel zijn, anders weet ik het ook niet meer.

De zangeres heeft geen druppel drank gedronken tijdens haar verjaardagsfeestje. Haar party moest een groot feest worden, maar in plaats daarvan cancelde ze het feest een paar dagen van tevoren. Alleen wat vrienden en familie waren uitgenodigd.

Charlotte zou de laatste tijd wel vaker niet-rokend en niet-drinkend zijn gespot. Ook zou de zangeres iets dikker zijn geworden. Daarom is de link naar een zwangerschap snel gelegd, maar het kan natuurlijk ook zijn dat mevrouw gewoon is gestopt met roken….

Charlotte Church en haar vriend Gavin zijn al een tijdje happy met elkaar. “We zijn zo gelukkig. Ik houd van hem, hij is de ware voor mij. Ik wil de moeder worden van zijn kinderen", aldus Church. "Maar ik denk dat we nog wel even wachten met trouwen en kinderen. We zijn nog heel jong en hebben allebei een drukke carrière." Ach ja, wat niet is, kan nog komen.

(Elisah)

Wordt Charlotte gauw mamma of is ze gewoon gestopt met roken?

Deel dit artikel
Back to top