Fashion

Mary J. Blige vergeet Diddy

R&B zangeres Mary J. Blige heeft maar liefst drie Grammy’s gewonnen in de categorieën Beste R&B Album, Beste R&B Zangeres en Beste R&B Nummer. Op het podium deed de zangeres haar bedankje, maar ze vergat twee hele belangrijke personen.

Haar ontdekker, platenbaas Andre Harrell en producer van haar eerste album P.Diddy kwamen niet in het bedankje voor. Nadat Mary haar praatje had gehouden, kwam ze erachter dat ze deze twee mannen helemaal had vergeten. "Ik stond te trillen van de zenuwen en ben ze daarom vergeten." Blige heeft daarom op de website van People Magazine alsnog de twee heren bedankt. Dus bij deze:

"Ik wil Andre bedanken voor zijn geloof in mij. Hij vertelde me dat ik ooit voor koningen en koninginnen zou zingen en huurde allemaal mensen in die zich keihard voor mij hebben ingezet." Aan Diddy schreef ze dit: "De chemie tussen ons staat aan de basis van het hele hiphop-soul-gebeuren dat nu aan de gang is. De manier waarop sterren zich kleden, praten en de muziek die ze schrijven, komt voort uit wat Puff en ik samen hebben gedaan."

Nou Mary, als ik ooit een Grammy win (wat ook echt nooit gaat gebeuren) krijg ik helemaal niets meer uit mijn keel. Dus petje af voor Mary! Een vergissing is menselijk…

(Elisah)

Mary J. Blige in actie

Deel dit artikel
Back to top