Fashion

Vita: Eigen tijdschrift gelanceerd

Wat is er leuker dan een eigen tijdschrift lanceren? Juist, helemaal niks! Daarom was ik zo blij dat ik samen met mijn projectgroep een eigen tijdschrift mocht ontwikkelen. En eindelijk is het dan zover...ons tijdschrift Alive is geboren! We zijn allemaal onwijs blij met het resultaat en ik laat met veel trots ons blad zien. We are Alive...

Cover

Aliveblad

De afgelopen drie maanden stonden in het teken van hard, héél hard werken. Een tijdschrift maken is niet niks. Natuurlijk wist ik dat al wel maar dat is nu wel helemaal bevestigd. Je moet beginnen met het verzinnen van een briljant nieuw idee (doe dat maar eens) en daarna het idee uit gaan werken tot een compleet nieuw tijdschrift. Vele vergader-, inspiratie- en brainstormsessies later is het ons dan toch gelukt, en hoe! Alive is een reismagazine zonder de bountyeilanden en Lloret de mar feestjes maar met de onbekende mooie eilanden en bijzondere souvenirs. Natuurlijk zijn we de modeartikelen in Alive niet vergeten. Onze rubriek 'Fashion people around the World' staat vol met streetstyle foto's uit verschillende werelddelen. Elke modebewuste stad laten hun meest inspirerende inwoners zien.

Alive

Alive

Alive

Alive Viva

Alive turks

alive

Wanneer je een tijdschrift lanceert is het natuurlijk tijd voor een feestje. Nou, daar hebben we voor gezorgd! Compleet met Alive champagne en een speciaal ontworpen taart (met cover) proostten we op ons harde werk en super fantastische resultaat. Helaas komt ons blad niet in de winkels te liggen maar wat hadden we dat graag gewild. Niet alleen wij wilden het graag, ook andere mensen hadden veel interesse in het tijdschrfit. Zo kreeg ik vragen via Facebook en Hyves of het blad te koop was? En zoja, waar ze het blad konden kopen? Helaas moest ik zeggen dat het niet te koop is maar wie weet is Alive ooit wel te vinden in de schappen.

Alive

Alive

Alive

Iedere keer als ik het tijdschrift tevoorschijn haal krijg ik de glimlach niet meer van mijn gezicht. Het is ons, als Alive redactie, gewoon gelukt om dit blad met deze uitstraling neer te zetten. Al die enthousiaste reacties en ongeloof van mensen zorgen iedere keer weer voor zo’n trots gevoel. Gelukkig mag ik nu weer een tijdschrift ontwerpen, alleen dan op het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Dit keer wordt het blad wel uigegeven en, ik zeg het alvast, is het blad niet alleen te koop in Nederland maar ook in landen als Tokyo en Londen! I can't wait...

Taart

Redactie

Ja, een tijdschrift ontwerpen is het coolste wat er is. Je werkt ontzettend hard aan een blad en uiteindelijk heb je het resultaat in je handen. Een onwerkelijk en fantastisch gevoel. Nu is het Alive magazine gelanceerd, straks ligt er een nieuw modemagazine in de schappen en wat is de volgende stap..? Who knows….

Stay alive en see you next week.

Love,

Vita

Deel dit artikel
Back to top