Fashion

Elisah’s London Fashion Week, 3

Fashion editor Elisah struinde vorige week de London Fashion Week af met haar modecollega’s. Ze stapte voor een week lang de wereld in van de Britse glitter en glamour. Modefeestjes, modeshows, modemensen en een heleboel celebraties: het was dagelijkse kost voor Elisah. Deze week elke dag haar Londense modeavonturen op een rijtje...

Dag 5 – Paul Smith for Evian persconferentie

Haasten, haasten, haasten! De persconferentie van Paul Smith werd in het Saint Martin’s Lane Hotel gehouden en uiteraard waren mijn modevriendinnen en ik weer eens te laat. We waren druk met de plattegrond van Londen in de weer, toen we erachter kwamen dat we in een hele andere wijk zaten. We belden gestresst het Nederlandse persbureau op met de mededeling dat we verdwaald waren. “Neem maar een taxt, wij betalen wel,” aldus de pr-dame aan de andere kant van de lijn. Als wij te laat kwamen, was ineens de helft van de Nederlandse pers afwezig, dus wij moesten wel op tijd komen. We voelden ons ineens erg belangrijk...

De Paul Smith fir Evian-fles! Met z'n allen op het Evian-feest

Bezweet en verwaaid namen we plaats in de zaal waar Paul Smith vol trots en met een flinke dosis humor vertelde over zijn designerfles. Hij was zelf een beetje verbaasd dat er zoveel mensen kwamen ‘voor alleen een beetje bronwater.’ De grapjas.

Tussen de persconferentie van Paul Smith en het Evian-feestje, die later die dag gepland stond, gingen mijn modecollega’s en ik (weer…) shoppen in Topshop. Vriendin E. en ik belandden na een uurtje op het terras bij Franse theehuis Paul’s, terwijl vriendinnen M. en K. nog flink aan het inslaan waren. We waren bekaf, maar het feestje van Evian wilden we absoluut niet missen.

De Paul Smith-flessen Het modeteam

Om half 9 precies (toch wel eens een keertje op tijd) kwamen we aan in Altitude 360 op de negenentwintigste verdieping van de Millbank Tower (lees: suizende oren in de lift, argh!). Op de bovenste verdieping ging het dak ervan af, kon je overheerlijke cocktails drinken, vieze Engelse poridge (pap) eten en vloeide het Evian bronwater rijkelijk.

De Engelsen weten wel hoe ze een feestje moeten geven. Hierna gingen we nog eventjes langs in club Movida waar vriendin E. ons op de V.I.P.-lijst had gezet. London Fashion Week dag 5 werd feestelijk afgesloten.

Morgen deel 4 van ‘Elisah’s London Fashion Week’.

Deel 1 en 2 zijn hier te lezen.

Deel dit artikel
Back to top