Fashion

Streetstyle: altijd jurkjesdag

Deze week spotten we ons streetstyle icoon in het Zuiden des lands - waar we haar gelijk op de gevoelige plaat legde! Mirte is studente International Lifestyle Studies en heeft een hoeveelheid kleding waar je 'u' tegen zegt. We like!

Mirte is voor haar studie vaak met design en mooie dingen bezig. Vooral kleding, accessoires en schoenen maken haar heel blij. Ze heeft dan ook al flink wat moois bij elkaar verzameld en kwam daardoor op haar vorige kamer zelfs ruimte tekort. Maar daar vond ze iets op! "Omdat ik geen plek had om al mijn jurkjes kwijt te kunnen heb ik de verwarmingsbuizen gebruikt als extra ophang plek. Zo hing mijn kamer vol met mijn mooiste jurkjes in zicht. Super leuk én handig!" Creatief en stijlvol: we love it!

streetstylestreetstyle

Wat betreft kleding zul je Mirte bijna nooit in een broek spotten. "Ik hou ervan om er vrouwelijk uit te zien. Het moet wel stoer blijven, maar toch ga ik het liefste voor een mooi jurk of rokje. Met accessoires of schoenen maak ik het dan weer wat ruiger vaak." Waar Mirte winkelt maakt haar helemaal niets uit, ze kan overal wel slagen en vind het leuk om af te wisselen waar ze komt. Al is de H&M wel 'heel erg handig'. Zijn wij het volledig mee eens!

streetstyle

All time favourite is toch echt wel nagellak: "Ik ga bijna nooit zonder de deur uit" - aldus Mirte. Wat betreft accessoires geldt hoe groter hoe beter, maar vooral niet teveel. En van matching ketting met oorbellen krijgt ze al helemaal de kriebels. Ze draagt dan ook vaak een mooie grote ring of grove armband. "Ik draag meestal redelijk neutrale en natuurlijke kleuren, dus dan vind ik het leuk om met accessoires toch wat kleur toe te voegen. En dat kan zo lekker makkelijk met nagellak, sieraden en tassen. Dan vind ik het wel weer leuk om een contrast te creëren." Dit zien we dan ook duidelijk terug in haar tas en nagellak. Super leuk! 

Geïnspireerd door de look van Mirte? Wij shopten een aantal items voor je bij elkaar!  

Shopping altijd jurkjesdag

1. Vila jerseyjurkje, €39,95 van Zalando.

2. Vero Moda parka, € 69,95 van Zalando.

3. MaXfactor glossfinity, € 8,50 van Nelly.com

4. Mica ring, €21,95 van Nelly.com.

5. Floral print backpack, € 46,66 van Asos.

6. Zign veterlaarzen, € 69,95 van Zalando.

Wat vind jij van haar stijl?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top