Fashion

Streetstyle: casual chic

We are proud to introduce to you: Annemerel! Annemerel is de trotse eigenaresse van haar eigen blog, Annemerel.com, en redactrice bij Girlscene.nl, het zusje van Fashionscene. Lookin' good en poseren is niets nieuws voor Annemerel en dus legden wij haar vast als ons streetstyle icoon van deze week.

Annemerel

Annemerel hartje mode

Ze leest er graag over, kijkt er graag naar en ze vindt het leuk om er goed uit te zien. Ja, Annemerel loooves fashion."Een groot gedeelte van mijn inkomen gaat linea recta haar kledingkast in!" zegt ze lachend. "Maar het is niet zo dat ik leef voor mode. Er zijn belangrijkere dingen." Annemerel omschrijft haar eigen stijl als 'casual chic'. Van sneakers met skinny jeans en een leren jasje tot korte zwarte jurkjes met een paar pumps. "Ik probeer (designer)merken te mixen met Zara en andere high street ketens."

Annemerel

annemerel

Shopping queen

Als we haar vragen waar ze het liefst shopt, roept Annemerel vol enthousiasme 'Parijs!'. Annemerel: "Ik ben groot fan van merken als Sandro en Maje en ik droom graag weg in straten als de Avenue Montaigne. Oh en ik loop graag door de wijk Saint Germain des Pres.. Daar vind je onder andere het warenhuis Le Bon Marché, veel kleinschaliger dan het grote Printemps en Galerie Lafayette, maar ze hebben er alles wat leuk is en het is er een stuk minder druk!"

Annemerel

Designer vs. High street

Annemerel kijkt wat betreft designermerken graag naar Chanel, Isabel Marant en Stella McCartney. "Kopen doe ik meestal bij Zara, Mango en als ik een beetje gespaard hebt bij Maje of Sandro." En dan zijn wij wel eigenlijk benieuwd hoeveel deze fashionista per maand aan kleding besteedt. "Dat is verschillend, maar ik ben bang dat het toch wel tegen de 400 à 500 euro loopt.. oeps!", vertelt ze.

Annemerel

Shop in de stijl van Annemerel:

Streetstyle Annemerel

1. Selected Femme jasje, € 269,95 van Zalando.

2. Shirt met geborduurde bloemen, € 39,95 van Zara.

3. MIYO nagellak, €4,50 van Nelly.com.

4. Levi's slight curve jeans, € 89,95 van Zalando.

5. Mango snakeskin tote bag, €52,74 van Asos.

6. Ash bowie wedge trainers, € 196,46 van Asos.

Wat vind jij van Annemerels outfit?

(Tekst & beeld: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top