Fashion

Fashionscene's Scrapbook #8

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

fashionscene scrapbook agenda

Iedereen op de redactie werkt iedere dag met (ellenlange) to-do lijstjes, die meerdere malen worden aangevuld. Dit zijn de lists van Fashionscene's Danique en Zoë!

fashionscene scrapbook roe nagels

Zoë met 'Find your passion' van de nieuwe Nicole by O.P.I. op haar nagels en shiny ringcuff. Might aswell make your hands beautiful, als je dan toch de hele dag aan het typen bent ;)

fashionscene scrapbook lenny collage

Lenny met haar new love van Asos: keyhole sunglasses! Deze sunnies zijn zo'n fijn model dat ze haar keyhole meteen in meerdere kleuren heeft besteld!

fashionscene scrapbook joyce collageFashionscene's Joyce pakte de eerste lentedag uit met een gestreepte, navy-kleurige maxi-rok en mango kleurige nagellak. We love!

Fashionscene's Scrapbook #8

Fashionscene's Daphne had een goed vooruitzicht afgelopen week; zij ging samen met haar BF een weekendje naar Barcelona. Zie hierboven een snapshot van haar gevulde trolley!

fashionscene scrapbook beer2

fashionscene scrapbook beer1Danique heeft een nieuw, supercute hoesje om haar iPhone- met oortjes! Deze Rilakkuma beer kreeg ze als gift van haar gay friend!

Len en Daph

Daphne en Lenny verschenen donderdag by accident in precies dezelfde outfit op de redactie. Mint blouse, zwart rokje en panty!

mango-kleurige Billion Dollar BabyBillion Dollar Baby Billion Dollar BabyBillion Dollar Baby Billion Dollar Baby

Fashionscene's Danique was aanwezig bij de Billion Dollar Babes winkelopening in Amsterdam.

Steve Madden

Onze jarige sales babe Rachelle verscheen donderdag op deze killer plateaus van Steve Madden op kantoor. *Click* vastgelegd!

Scrapbook

Als het zonnetje schijnt, lunchen wij lekker buiten op onze fab entree!

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top