Fashion

Fashionscene's Scrapbook #7

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

Fashionscene's Scrapbook #7

Fashionscene's Scrapbook #7

Before...

Fashionscene's Scrapbook #7 Fashionscene's Scrapbook #7

After...

Say goodbye cupcakes & macarons van Girlscene's ex-hoofdredactrice Marjolein. Hoe ongelofelijk, delicious en goddelijk ze ook waren: we gonna miss you baby sister! Maar gelukkig gaan we zeker nog van deze dame horen: ze vervolgt haar weg naar fashion capital NEW YORK CITY. Which we like, no we love!

fashionscene scrapbook style contest monki prijs

Sharon deed mee met Fashionscene's Style Contest en won daarmee een complete Monki outfit ter waarde van € 150,-! Bij Spice PR in Amsterdam mocht ze haar items uit komen zoeken en dit was de buit: een broek, drie tops, ballerina's en een clutch. Veel plezier ermee Sharon!

scrapbook7 scrapbook7

scrapbook7

Fashionscene ging bowlen met Invito om hun 25-jarig bestaan te vieren! Ter ere van het jubileum hebben Invito en stylist Fred van Leer onder andere een 'Picked By Fred Collection' samengesteld van 25 kleurrijke items. Na het bowlen kregen we een schitterend mini-optreden van Jenny Lane en daarna werd de eerste 'Picked By Fred Collection' gepresenteerd. We had fun, thanks Invito!

Fashionscene's Scrapbook #7 Fashionscene's Scrapbook #7

Toni & Guy lanceerde van de week een geheel nieuwe lijn producten passend bij verschillende stijlen en coupes, genaamd: 'Hair meets Wardrobe'.

fashionscene scrapbook armband ketting

FS's Joyce had zich voorgenomen voorlopig even de knip dicht te houden, maar deze armbanden en ketting van Primark waren niet te weerstaan. Gelukkig was de 'schade' slechts 5 euro.

fashionscene scrapbook shoeby makeover

Angelique Cortus was de winnaar van de complete makeover door Shoeby! Deze lucky lady werd met de hulp van Danie Bles en Leontine Borsato in het nieuw gestoken én ze kreeg een frisse make-up en haarlook om stralend het voorjaar mee in te gaan.

ri ri

riscrap ri

Dinsdagavond gingen wij naar de 'High Summer Salon' presentatie van River Island. Een avond vol wishlist materiaal, waar wij ons wel in zien parkhangen, boulevard flaneren of dakterras chillen deze zomer.

10p

De capsulecollectie van Marco O'Polo 10 pieces werd in de Bijenkorf gevierd. Wij gingen het te winnen Marco O'Polo jurkje in het echt bekijken en it's pretty! Doe mee en win dit lovely lentejurkje!

scrapbook

lein

scrapbook

Als afscheid van Girlscene's ex-hoofdredactrice Marjolein gingen we donderdag gezellig met alle meiden van Girlscene.nl, Ze.nl, Vrouwen.nl en Mydress.nl sushi eten. Om daarna af te zakken naar Bar Italia voor een fijn dansje (met een aantal wijntjes erbij!).

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top