Fashion

Obsessed with my A'dam T-shirt

In de onze nieuwe rubriek Obsessed with my laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Fashionscene’s Lenny met haar Amsterdam T-shirt.

Op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt stuitte Fashionscene’s Lenny op een kraam met foute, maar daardoor oh-zo-fantastische Amsterdam print T-shirts.Voor de toen voor de deur staande Koninginnedag was er nog hoognodig een outfit nodig en zo’n fijne Amsterdam Tee leek haar wel geschikt. Schaar erin en 'hoppa' een tof shirt was geboren. Nu al weer zo’n twee jaar later functioneert het T-shirt nog steeds goed op festivals en bij een ocational WK wedstrijd én krijgt ze vaak opvallend leuke reacties op haar shirt met Amsterdam wapen erop.

adam

Liefde voor de stad

"Vooral de tekst Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig vind ik nice, die bad-ass vibe hou ik wel van. Ik ben gewoon trots om Amsterdammer te zijn en daar past het shirt goed bij. Ik overwoog zelfs een tijdje drie kruisjes te laten tatoeëren op m’n vinger, misschien iets te heftig maar vond het wel wat hebben" - aldus Lenny.

dam

 

Voor de liefhebbers: de shirts, wat zonder het knipwerk doodnormale T-shirts zijn, liggen nog steeds op de Albert Cuypmarkt en zijn er in verschillende kleuren.

Wil jij ook met een voor jou bijzonder modeitem in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

Deel dit artikel
Back to top