Fashion

Streetstyle: heels, always, everyday

Een streetstyle icoon vangen is lastig. Niet omdat er niet genoeg mödische mensen in Amsterdam rondlopen – want oh, die zijn er!-, maar omdat iedereen altijd onderweg is. De meest fancy fashionista’s fietsen zo aan je neus voorbij, maar Roos niet. Deze langbenige beauty liep op haar gemak door de Amsterdamse straatjes, en wel op sky high heels.

Ons streetstyle icoon van deze week  is model, maar studeert daarnaast Politicologie. Roos is 24 jaar en woont in Amsterdam. Ze viel op door haar supervrouwelijke en verzorgde look. Zelf omschrijft ze haar stijl als ‘vrouwelijk, stijlvol, klassiek gemixt met stoer, sexy geraffineerd en altijd hakken’. Vandaar dat Roos fearless de Amsterdamse hakkenonvriendelijke bestrating trotseerde.

Streetstyle icoon Roos

Streetstyle icoon Roos

Roos shopt heel graag bij Topshop en af en toe –als haar portomonnee het toelaat- bij Chanel. Verder houdt ze van de kleine Franse en Londense boetiekjes en haar tassen zijn altijd van Burberry: "Dan zit je altijd goed!" Toch behoort fashion niet tot haar hobby’s en maak je het Amsterdamse model veel meer blij met muziek en make-up. Verzorging staat op nummer één bij Roos: “En ik let op details. Ik krijg een kick van kleine mooie dingen, bijvoorbeeld perfecte wimpers of prachtige nagels. Daar kan ik echt blij om worden, hoewel echte schoonheid natuurlijk van binnen zit.”

Streetstyle icoon Roos

Streetstyle icoon Roos

Streetstyle icoon Roos

Shop in de stijl van Roos:

Fur Coat We like Fashion Zalando Vero Moda very vest

Links: Fur coat van ICHI, € 69,95 van Welikefashion.com.

Rechts: Vero Moda Very vest, € 79,95 van Zalando.

River Island tas Nelly.com Heels

Links: River Island tas, € 121,05 van Asos.

Rechts: Pumps Wildflower by Kenzo, € 89,95 van Nelly.com.

Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week? De immers gehakte Roos?

(Door: Daphne)

(Beeld: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top