Fashion

NYFW: Diesel spring/summer 2012

In een loods op Pier 94 in New York werd dinsdagmiddag tijdens de Fashion Week de exclusieve Diesel Collectie Black Gold geshowd. De spring/summer 2012 collectie is all about glans, wat terugkomt in items met een metallic bewerking en pailletten gecombineerd met contrasterende nette blouses.

NYFW DIESEL

NYFW DIESEL

In een loods past veel modepubliek. Dus met een groot merk zoals Diesel snap je dus wel: het duurde even voordat iedereen ready en set was om de show te bewonderen. Met een front row gevuld door journalisten zoals Carine Roitfeld en Amerikaanse celebrities ging de show een half uur later dan gepland van start met rondraaiende spiegels aan het begin van de catwalk.

Het glinsterende effect dat hierdoor werd veroorzaakt, zette meteen de sfeer voor de hele show, waarin glanzende items de boventoon voerden in een collectie van Diesel Black Gold bestaande uit metallic gekleurde bikerjacks en spijkerbroeken, jurken met opgenaaide pailletten en kaleidoscope schilden.

NYFW DIESEL NYFW DIESEL

NYFW DIESEL NYFW DIESEL

Hiermee gecombineerd werd een grote variatie aan preppy blouses.

NYFW DIESEL NYFW DIESEL

Dit beeld werd afgewisseld met zijden gedrapeerde jurken en puntige voorgevormde cups a la Madonna.

NYFW DIESEL NYFW DIESEL

De pastelvarianten van kleuren op de catwalk vormden een mooie eenheid, vewerkt in een Diesel Black Gold look waarin een rock & roll en preppy gevoel samenkomen. Wat vind jij van de spring/summer 2012 collectie?

(Door: Evelien) (Beeld: Evelien & Style.com)

Deel dit artikel
Back to top