Fashion

Fashionable festival people op All Stars

Al jaren zijn All Stars het perfecte schoeisel voor festivals. Vroeger zagen we vooral de oude rockers en hippies op de simpele maar ook makkelijk eigen te maken schoeisel. Maar al vele jaren heeft de populaire sneaker ook de rest van de wereld veroverd en zien we anno 2011 ontzettend veel fashion people op All Stars een dansje doen.

Een paar zwarte en witte All Stars zijn een must voor in ieders kledingkast. Als je het even niet ziet zitten om wéér op een paar high heels de deur uit te gaan haal je gewoon je comfy All Stars uit de kast. En helemaal op een festival als Lowlands kun je beter voor lekker zittend schoeisel gaan.

Niet heel gek dus dat we menig modevolk op All Stars spotten, gestijld op een eigen manier en perfect voor een festival. Maar niet alleen All Stars zijn nodig voor de perfecte festivaloutfit. Ook spijkershorts, snoezige jurkjes, het Amy Winehouse sjaaltje voor om het hoofd, tulbanden en niet te vergeten de tuinbroek zijn echte musthaves voor in je backpack. En wie iets van dit lijstje is vergeten: no worries, want als je goed zoekt op de markt is het er allemaal te koop.

Onze favoriet is deze dame met een complete festivaloutfit. All Stars, check! Tuinbroek, check! Buiktas, check! Tulband, check!

Lowlands

Ook de dames van UPR zien er weer fashionable uit ínclusief All Stars. En met het zonnige weer mogen we natuurlijk de zonnebrillen niet vergeten.

Lowlands

Wie denkt dat een snoezig jurkje echt niet samengaat met sneakers heeft het helemaal mis. Dat wordt op Lowlands weer dubbel en dwars bewezen.

lowlands

Een spijkershorts met een gekleurde top lijkt simpel, maar niet als je het afstijlt met de perfecte accessoires zoals een ronde zonnebril, opvallende ketting en - helemaal leuk - sokken die net een beetje boven de All Stars uitpiepen.

Lowlands

Een opvallende broek doet wonderen. Een paar lage All Stars er onder en Lowlands kan beginnen.

lowlands

Wederom een festivalster die niet bang is om een schattige jurk met vintage look te combineren met een paar sneakers.

lowlands

En ook ik paradeerde natuurlijk op een paar All Stars over het festivalterrein.

Lowlands

Wat mag volgens jou echt niet ontbreken aan een festivaloutfit?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top