Fashion

Onverwacht stijlicoon: low-budget shoppers

Voor low-budget vondsten ben je op de Amsterdamse grachten aan het juiste adres, dachten deze twee Belgische meiden. Samen zijn ze een paar dagen in Amsterdam voor een paar culturele dagen en natuurlijk is er ook nog even tijd om te winkelen.

Als het op kleding aankomt met het bij deze dames zo goedkoop mogelijk zijn. Ze zijn dan ook dol op tweedehands winkels en de H&M. "Ik zou dus echt nooit €100,- aan één kledingstuk uitgeven. Dat is gewoon niks voor mij".

Dat de meiden er zo nonchalant uitzien heeft een reden. "We zijn net stiekem even een winkel in gedoken, maar daar blijft het ook bij. We zijn naar Amsterdam gekomen om zo veel mogelijk te zien, dus dat gaan we nu doen. Vandaar dat we ook gympen aanhebben in plaats van leuke sandaaltjes. Als je veel moet lopen zit dat gewoon veel lekkerder".

Qua kledingstijl lijken ze allebei heel erg op elkaar en zijn ze net een kameleon. De ene dag casual en lekker zittende kleding, de volgende dag een jurkje met hakjes. Toch zijn ze niet zo veel met mode bezig. "We dragen gewoon wat we leuk vinden".

osi 

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top