Fashion

Onverwacht stijlicoon: toerist in vintage

Normaal gesproken ergeren we ons rot aan toeristen; ze lijken allemaal niet te kunnen fietsen, staan af en toe midden op straat stil om hun plattegrond te bekijken en hebben dan ook nog eens vaak doodsaaie kleding aan. Gelukkig klopt dit stereotype niet altijd. In de Kalverstraat liep deze fashionable toerist te shoppen, die dat bewijst met haar nonchalante vintage look.

Het leek bijna alsof het haar niet zoveel uitmaakte dat ik een foto van haar nam. Ze liep naar de zijkant van de drukke winkelstraat en poseerde nonchalant voor de camera (met de oortjes van haar iPod nota bene nog in haar oor). Haar outfit inspiratie haalt ze uit tijdschriften en reizen die ze maakt, zo vertelde ze. Verder trekt ze eigenlijk aan wat ze lekker vindt zitten en let ze niet zo op wat andere mensen van haar vinden.

Vooral haar desert boots vinden wij erg geslaagd in combinatie met de wollen trui en het military jacket. Knap hoe ze een wat suffige trui met kamelenprint helemaal tot z'n recht kan laten komen! De rode broek past verder perfect bij de rest van de kleuren. Naar ons idee absoluut een geslaagde outfit, vooral voor een toerist! Wat vinden jullie?

onverwacht stijlicoon toerist met trui1

onverwacht stijlicoon toerist met trui2

Klik hier voor meer onverwachte stijliconen!

(Tekst: Sophie van Oirschot van http://blondfreckledgirl.blogspot.com/)

Deel dit artikel
Back to top