Fashion

Sneak Peak: New Look fall/winter 2011

Gewapend met een cocktail en camera in de hand, ging ik op de party van New Look in Londen op zoek naar hippe outfits om op de foto te zetten. Maar er was meer waarvoor de Britse modeketen me naar de andere kant van het water had gehaald: de fall/winter 2011 collectie van New Look, met een gevarieerd aanbod aan fashionable items tegen een betaalbare prijs!

Na een korte nacht in het boutique hotel St Martins Lane -waar slapen in kingsize bedden met keuze uit drie kussens en banjeren in de badkuip van de luxe suite aan de orde van de dag is- bracht de taxi ons naar de locatie waar de fall/wintercollectie 2011 van New Look voor de pers was uitgestald.

Hangend aan rekken, liggend in stellages en schitterend op paspoppen, kwamen de items mij tegemoet op een plek die vroeger een kerk was. Plek genoeg dus, voor de grote collectie van de modeketen. En dat is maar goed ook want er viel een hoop te showen.

De naam van de fall/winter 2011 collectie is Electric Lady, wat staat voor glamour en luxe. Dit komt op verschillende manieren terug in de items van New Look. In de kleding geïnspireerd op de jaren '20 wel heel letterlijk, met kwalitatieve materialen voorzien van pailletten. Maar glamour en luxe wordt ook vertaald naar comfort in knitwear, dat ruim is vertegenwoordigd in de collectie. Verder wordt er voortgeborduurd op de color-blocking trend die nu huge is. En ook de camelcoat mag deze winter weer gedragen worden, in een oversized variant als het aan New Look ligt.

New Look Fall/winter 2011

New Look fall/winter 2011

Ook glamour met een vleugje rock is vertegenwoordigd bij New Look. In de Idols collectie vind je net even wat stoerdere items zoals spijkershorts met studs, leren motorbike jasjes en geveterde tops. Safe spelen door je helemaal in het zwart te steken, dat zit er deze winter niet in. Een felgekleurd detail geeft je outfit meer pit en net die extra touch.

Idols collectie 2011

Dit zijn de vier items die op mijn New Look shoppinglist staan voor deze winter. Het jurkje met een veren rok voor een updressed modefeestje en de blazer om van elke outfit iets te maken. De mantel en het jurkje kon ik niet laten hangen. Dat geldt trouwens voor elk item met een luipaarden- of sterrenprint. Love it!

New Look fall/winter 2011 must-havesCamel coat must-have 

Om je outfit af te stijlen hoef je niet naar een andere winkel. New Look heeft schoenen, accessoires en tassen die perfect matchen met de rest van je kleding!

New Look fall/winter 2011

Ook leuk: het hele jaar door geeft New Look flinke kortingen. Wil je daarover op de hoogte worden gehouden? Like New Look dan hier op Facebook.

Om te shoppen kun je terecht in de brandstore op het Binnenwegplein 29 in Rotterdam en in de shop-in-shops van V&D. Wil je meteen shoppen? Dan kun je terecht in de webshop van New Look voor de spring/summer 2011 collectie.

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top