Fashion

Lancering Wings of Fantasy van Swarovski

Het accessoire merk Swarovski dat bekend staat om bling bling sieraden, komt met de nieuwe collectie Wings of Fantasy. Swarovski neemt ons met deze collectie mee naar de wondere wereld van de prima ballerina.

In de film Black Swan dragen de danseressen accessoires van Swarovski. Een logische keuze dus dat de nieuwe Swarovski collectie geheel is geïnspireerd op ballerina's waar schattige vleugels, sterren en hartjes naar refereren. Natuurlijk allemaal verwerkt in zilveren en gekleurde steentjes.

Bij binnenkomst in de witte, strak ingerichte ruimte -waar Swarovski kristallen in het rond schitterden- werden we verwelkomd met een glas lavendel limonade. De lichtblauwe kleur matcht perfect met de collectie.

swarovski limonade

Mijn glas lichtblauwe limonade past perfect bij de clutch met paarse, blauwe en zwarte steentjes.

Maar in de fall/winter 2011 collectie van Swarovski vind je nog meer blauwe sieraden en accessoires.

vleugelketting
Vleugel-kettinkjes in het blauw en transparant onder een hoedje van kleine steentjes in dezelfde kleur.

swarovski clutch

Een kleine clutch vol met blauwe en zwarte steentjes.

Swarovski armband

Zwarte armband met sterren.

Om helemaal in de ballerinasferen te komen stond naast een prachtige collectie een klein salontafeltje met foto's van filmfragmenten uit Black Swan. Op de salontafel stonden wat sieraden en Swarovski's allereerste zachte luchtje met een zoete boventoon die niet té aanwezig is, zal komend najaar te koop zijn.

salontafel   

Ook het assortiment ringen is Swarovski niet vergeten. Het motto van komend najaar is 'the bigger the better'. Gigantische ringen om slanke vingers, dat wil Swarovski zien. Maar het accessoiresmerk heeft ook gekeken naar de fashiontrends. De ringen zijn in allerlei kleuren, waarmee ze perfect aansluiten op de colorblocking look.

swarovski ringen

ringen

ring
Een pronkstuk uit de collectie.

Maar de collectie heeft ook een duistere kant. Sieraden in de kleuren zwart en rood komen namelijk ook langs in de Swarovski fall/winter 2011 collectie.

Swarovski red

swarovski armband 

Ga voor simple chique met deze zwart-witte armband plus bijpassende ring en ketting.  

swarovski zwart-wit swarovski clutch
Collecters-item nummero 2.  

De ronde vormen zijn geïnspireerd op de pirouette van de ballerina. Swarovski laat zien dat je met ballerina's als inspiratiebron veel mooie accessoires kan maken.

swarovski ronde

swarovski ronde 

Deze hartjesketting is superhandig. Je ziet er niet alleen goed uit, je hebt ook altijd je USB-stick bij de hand! 

Swarovski hart 

Swarovski staat ook bekend om de bedelarmbandjes. In de nieuwe collectie zijn deze bedeltjes weer lekker kitscherig. Net als een hoop andere sieraden die geïnspireerd zijn op Disney.

swarovski bedels

swarovski kitsch

swarovski kitsch

swarovski disney  

Maar de Swarovski fall/winter 2011 collectie heeft ook prachtige horloges. En natuurlijk kan ook hier de bling niet achterblijven. Het pronkstuk van de horloges is dan ook de armband vol met steentjes. Als je dan op een knopje drukt komt de tijd te voorschijn. Handig voor vrouwen die niet van standaard horloges houden.

Swarovski horloge

swarovski horloges

swarovski horloges 

Dit jaar werkt Swarovski voor het eerst samen met Hello Kitty. Samen hebben ze prachtige sieraden ontworpen. Maar de twee mooiste items in de Hello Kitty collectie zijn de clutch vol met steentjes en het Hello Kitty beeldje. Dit beeld is zeer exclusief, er zijn er maar een paar van gemaakt. Het kost dan ook €6.000,-.

hello kitty beeld hello kitty clutch

Wij kunnen uren kijken naar de Swarovski fall/winter 2011 collectie. Nu is het tijd om flink te gaan sparen. Wat is jouw favo item uit de collectie van Swarovski?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top