Fashion

New Look spring/summer 2011 preview in Londen

De presentatie van de spring/summer 2011 collectie van New Look was met dit barre winterweer een welkome afwisseling. Of we daar dan wel even een dagje voor héén en wéér wilden vliegen naar Londen. Daar zei ik (Fashiontwin Evelien) natuurlijk geen nee tegen... Op het hoofdkantoor van de Britse modeketen spotte ik prints, bandana's en felle kleuren als grote zomertrends!

De laatse tijd krijg ik het elke morgen wéér niet voor elkaar om mijn bed uit te komen zonder mijn wekker te snoozen. Maar toen gisteren om 5:00 mijn wekker ging na vier uurtjes slaap, raasde de energie meteen al door mijn lijf. The reason; voor New Look ging ik op een inspireerden perstrip naar London. Zelfs twee shots cafeïne, had ik niet nodig om de deur uit te gaan zonder half dichtzittende ogen!

New Lookspring/summer 2011


Na een kort, hobbelig vliegavontuur en tóch die koffie verkeerd (want hoe overmoedig ik ook was, het inkakmoment kwam later), versnelden we onze pas om de spring/summer 2011 collectie te bekijken in het grote en mooie hoofdkantoor van New Look. Liepen we tien minuten eerder nog met knikkende knieën over straat; eenmaal binnen, liep ik spontaan warm aan... Niet alleen vanwege het zomergevoel dat de collectie uitstraalde, maar vooral omdat er zoveel must-haves tussen zaten. Where to look!?


Een aantal thema's staan deze zomer voor New Look centraal. En het leuke is dat het ontwerpteam aan iedereen heeft gedacht bij het maken van de zeer betaalbare items...Fashionista's die altijd gekleed gaan in de laatste trends, kunnen hun geluk niet de op met beprinte zijden blouses, bewerkte leren tassen, canvas wedges en bandana's om elke look af te maken.

New Lookspring/summer 2011

New Look spring/summer 2011 New Lookspring/summer 2011

New Lookspring/summer 2011

Ben je meer van de felle kleuren die Prada en Gucci op de catwalk lieten zien? Dan moet je ook zeker bij New Look zijn...

New Lookspring/summer 2011

Maar vooral fan ben ik van de limited-edition lijn met een vintage uitstraling. De rekken hingen vol met romantische items, van vloeiende stoffen in zachte pastelkleuren gecombineerd met kant en oversized silhouetten.

New Lookspring/summer 2011 New Lookspring/summer 2011

New Lookspring/summer 2011

New Lookspring/summer 2011

Ook al zijn alle collecties heel erg verschillend, dé trend die overal is: de print! Van etnisch tot romantisch en van vogels tot strikjes...Alles kwam voorbij en niets is verkeerd. Maar let er wel op dat je in elke outfit voor één beprint item gaat om clowntaferelen te voorkomen...

New Lookspring/summer 2011

Na het zien van alle nieuwe trends, moet ik bekennen dat mijn geduldigheid aardig op de wordt proef gesteld...Want zeg nou zelf. Ook al is het hartje winter, na het zien van deze items wil je toch meteen naar de winkel rennen om alvast in te slaan?


Helaas moeten we nog even wachten tot februari...Weten wat nu in de winkels hangt? In de New Look in Londen shopte ik de laatste wintertrends --> soon online!

P.s. Shoppen dicht bij huis doe je bij New Look Rotterdam op het Binnenwegplein 27.


(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top