Fashion

Black Label lanceert Perfect Black Shoes

Donderdag werd tijdens een lunch in Italiaanse sferen, het schoenenmerk Black Label gelanceerd. In restaurant Cinema Paradiso in Amsterdam kregen modepers en BNers alvast een voorproefje van de meest exclusieve, stylish en luxe lijn die vanaf september bij Manfield te koop is.


De dresscode die middag was: Black. Maar daar kwam ik jammergenoeg pas achter toen ik in restaurant Cinema Paradiso aankwam en het fashionable zwart werd voor mijn ogen werd. Uitgerekend vandaag had ik (niet bepaald très chique) gekozen voor een spijkerbroek, wit T-shirt en wedges (10cm hoog, dat dan weer wel). En dat terwijl ik het grootste deel van de zomer zwarte outfits draag!

FF

fiona hering lancering black label

Fiona Hering tijdens de lancering.


Een heleboel perfecte Little Black Dresses later, mocht iedereen aan tafel. Speciaal voor de lancering van Black Label, las Fiona Hering een column voor over haar grote liefde voor schoenen. Het verhaal over haar veel te dure Prada's van 600 euro, die ze kocht om er fashionwaardig bij te lopen tijdens de Fashion Week in Parijs, leverde grappige en herkenbare momenten op.


Nadat Fiona het eerste paar schoenen in ontvangst had genomen, was te zien hoe de schoenen worden gemaakt en werd een lunch voorgeschoteld met caprese, carpaccio en bruschetta geserveerd. Met een buik vol van Italiaanse hapjes, was het de hoogste tijd om de collectie van dichtbij te bekijken.

FFH

De zwarte high-heels van Black Label bombardeer ik bij deze tot PBD: Perfect Black Shoes. De schoenen met een Italiaanse uitstraling zijn stylish; niet alleen goed te combineren met een Little Black Dress, maar ook met de rest van je garderobe. De kwaliteit van de shoes, doet niet onder aan een paar designer pumps. Black Labels worden namelijk met de hand gemaakt gemaakt van bijzondere leersoorten en het beste suède.

black label pump

De zwarte high heel van Black Label.

herenschoen black label

Een herenschoen uit de collectie van Black Label.


Bang zijn om de winkel te verlaten met een maandsalaris minder, hoeft niet na de aankoop van deze fijne muiltjes! De prijzen variëren van 100 euro voor pumps tot 190 euro voor overknee laarzen. Welke kies jij?

(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top