Fashion

Beat the heat @ TMF Festival Awards

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de TMF Awards. Het muziekfestijn was in een festivaljasje gestoken en de sfeer was opperbest. In de bloedhete zon zagen wij Kane, X-factor winnaar Jaap en Esmee Denters voorbij komen. Niet alleen waren de BN’ers goed vertegenwoordigd, ook de hippe festivalgangerswaren niet op een hand te tellen. Dutchies speak fashionese!

Het TMF Festival werd dit jaar gevierd in het Volkspark in Enschede. Treinen waren overbevolkt en het was enorm heet maar bij binnenkomst was alle pijn en moeite vergeten. Nadat we ons persbandje hadden opgehaald kon het feest en 'trend spotten' beginnen. Aan het werk in de bloedhete zon opzoek naar goedgeklede festivallers...

TMF

Festival

Bij binnenkomst hoorden we de lekkere beat van Sunnery James, jaja de vriend van Doutzen en wij zijn jaloers!, en Ryan Marciano al van veraf. Verder het terrein op kwam je bij het main podium terecht en daar was het nóg drukker. TMF hosts Sacha Visser en Veronica waren bezig felbegeerde awards uit te reiken.VJ Veronica toverde haar casual H&M jurkje om in een chique avondjurkje met een simpele riemenswitch. Kijk zo hoort dat!

Award

Sunnery James

Veronica TMF host

Een lijst van BN’ers hebben het podium bewandeld. Jan Smit, Nicolette van Dam en Esmee Denters kwamen een praatje houden. Hoogtepunt op het festivalmenu waren ras-artiest Kane en X-factor kandidaten Jaap en Maaike.

Kane

Gewapend met camera gingen we opzoek naar bijzondere festival outfits en we hebben ze vonden! Deze festivalnista's gooiden het niet over de typische ‘spijkerbroekjes-met-blote-benen-en-laarzen-boeg maar toverden leuke laagjesjurkjes, ruige zonnebrillen, ruitjesblouses en bloemenprintjes tevoorschijn. Opvallend was dat sommige meisjes niet bang waren om hun hoogste hakken aan te trekken. Toch zien we dat de platte schoenen de favoriet blijven en dat is maar goed ook.

Festival Outfit

Festival Outfit

Binnenkort in de gallerij nog meer fashionable en coole festivalgangers. Stay tuned...

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top