Fashion

Win 100 euro shoptegoed bij Vimodos

Ook zo'n zin in nieuwe kastvulling? Bij Vimodos maak je nu kans om te kunnen shoppen zonder er ook maar een cent voor uit te geven! Wij mogen namelijk twee keer 100 euro shoptegoed weggeven. Een mooi jurkje van Supertrash, een jeans van Met, een fijne top van American Vintage of.. of... de keuze is helemaal aan jou! Like Vimodos op Facebook en maak kans op deze fantastische prijs.

vimodos

VIMODOS

Vimodos is een modewebshop met altijd de nieuwste collecties kleding en schoenen voor dames en heren van allerlei fijne merken, zoals Supertrash, Aaiko, Levi's en American Vintage. Daarbij verkoopt Vimodos schoenen van onder andere Converse, Fred de la Bretonière en Adidas. Daarnaast biedt Vimodos modeadviezen en elke week weer een leuke look van de week. Dus shopaholics en fashionista's, eat your heart out!

vimodos

MIDSEASON SALE

Op dit moment is de midseason sale bij Vimodos begonnen. En dat betekent kortingen van 25% op een groot aantal producten uit de zomercollectie. Dus ook voor de niet-prijswinnaars valt er winst te behalen! Klik hier om de gehele midseason sale collectie te bekijken.

vimodos

WIN

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op het 100 euro shoptegoed, is Vimodos liken op Facebook. Veel makkelijker kan het niet, toch? Dus heb jij wel zin om voor 100 euro te shoppen? Ga dan snel naar de Facebookpagina en klik op de 'vind ik leuk'-button.

vimodos

Door de redactie

Deel dit artikel
Back to top