Fashion

Shop de Daisy Lowe look

Met haar rock ’n roll achtergrond is het wel duidelijk waar Daisy Lowe haar stijl vandaan heeft. Of ze nou aan het dj-en is op een tof modefeestje of van fotoshoot naar fotoshoot rent haar unieke rockchick look is succes gegarandeerd. Bekijk haar stijl en shop die Lowe look!

daisy

De Britse Daisy Lowe is de dochter van Pearl Lowe van de band Powder en Gavin Rossdale – yep de man van Gwen Stefani. De it-girl was het gezicht van talloze labels en een hele rits aan fotografen wilde haar graag voor hun lens. De rock invloeden in haar garderobe komen dan ook waarschijnlijk van paps en mams. Daisy kiest niet vaak voor de veilige modekant. Ze houdt wel van een mode risico. Haar stijl kun je omschrijven als rockchick, festival en laid-back, maar Miss Lowe combineert deze badass elementen ook met girly stuff zoals een bloemenjurkje met bad-ass leren laarzen. Daisy pakt ook af en toe ook flink uit met sexy bodycon jurkjes en korte pitspoes like jurkjes.

lowe

Wij shopten Daisy Lowe items voor een outfit net als de model slahs it-girl slash dj.

acne mk

Links: Acne ankle boot with side buckle € 546,00 My-Wardrobe.com Rechts: Michael Kors Mohair jumper € 162 My-Wardrobe.com

supertrash leer

Links: Pants Peppy Sprayed Silver Supertrash € 99,95 Rechts: Jacket Charme Black Muubaa € 399,95

asos t-shirt all stars

Links: ASOS T-Shirt in Double Layer € 24,21 Rechts: Converse All Star hi top trainer € 56,49

lace bodycon

Links: ASOS Contrast Lace Bodycon Dress € 60,53 Rechts: Reverse Open Back Graffiti Print Dress € 60,53

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top