Fashion

Nelly High Heels event

We hielden al van Nelly.com, maar nu met het Nelly High Heels event is de liefde nog sterker geworden. Nelly High Heels is een simpel, doch succesvol concept: een party, een hippe club, girls en lots of high heels! Wat wil een vrouw nog meer? Zorg dat je erbij bent, want de eerste 150 meiden krijgen een paar Nelly shoes en de eerste 100 krijgen ook nog een goodie bag.

 

You’re invited

Of je nu 24/7 moeiteloos op hoge palen loopt of dat je ze die ene keer dat je ze draagt als één grote marteling beschouwd, iedere vrouw houdt van een high heels. Het is een onverklaarbaar feit. Dé reden voor Nelly.com om Nelly High Heels in het leven te roepen. Na Zweden, Noorwegen, Denemarken en Duitsland is Nederland nu aan de beurt! In vijf grote steden kun je komende weken het voor jou dichtstbijzijnde Nelly High Heels evenement bezoeken. Don’t hold back: iedereen is uitgenodigd!

Nelly High Heels

High heels

Zoals de naam al doet vermoeden, draait deze party om beautiful, high heels van Nelly.com uiteraard. Samen met meer high heels-liefhebbers bouw je op een hippe locatie een feestje. De eerste 150 meiden die komen krijgen gratis schoenen! En niet zomaar een paar, je mag zelf uit een 60-tal modellen jouw favourite kiezen en die krijg je dan via de post toegestuurd. Daarnaast krijgen de eerste 100 meiden een goodie bag mee naar huis! Trommel al je vriendinnen op en zorg ervoor dat jullie aan het eind van de avond met een gloednieuw (en gratis) paar heels naar huis gaan.

Een overzicht van de steden met bijbehorende clubs en – ook zeer belangrijk – de data + tijden:

 

17 nov               Amsterdam                BoCinq                  19.00 – 21.30

18 nov               Rotterdam                 Club Vie                19.00 – 21.30

19 nov               Utrecht                      Club Monza           21.00 – 23.30

24 nov               Groningen                  &zo                       21.00 – 23.30

25 nov               Eindhoven                  Bermuda                23.00 – 01.00

Om je geheugen even op te frissen over hoe fantastisch Nelly shoes ook alweer waren, zetten wij een aantal toppers voor je op een rij:

nelly.com Nelly.com

Links: Charla, € 48,50, van Nelly.com

Rechts: Saga, € 47,95, van Nelly.com

Nelly.com Nelly.com

Links: Zina, €41,95, van Nelly.com

Rechts: Jemila, € 53,50, van Nelly.com

Nelly.com nelly.com

Links: Lianna, € 48,95, van Nelly.com

Rechts: Leopold, € 41,94, van Nelly.com

Block je agenda, want dit is natuurlijk een kans die je niet kunt laten liggen… Ben je erbij?

Fashionscene is in ieder geval aanwezig in Amsterdam. Ben jij in één van de andere steden aanwezig en heb je fashionable foto's gekiekt? Deel ze dan met ons & stuur ze op naar: info@fashionscene.nl.Thnx!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top