Fashion

Shop de Kate Bosworth look

Wie niet een little bit in love is met Kate Bosworth is waarschijnlijk niet helemaal eerlijk tegen zichzelf. Ze is girl-crush materiaal voor zoveel redenen. Naast haar getalenteerde acteerwerk heeft mevrouw Bosworth een volmaakte persoonlijke stijl. Hier kan zelfs de grootste fashionlover nog wat van leren.

We hebben Kate Bosworth nog niet kunnen betrappen op een sartorial misstapje. De meeste indruk maakt Kate met haar moeiteloze schakeling tussen off-duty outfits zoals haar festival look op Coachella en haar killer red carpet outfits. Haar dagelijkse kleding is de perfecte mix tussen California cool en Europese high-fashion.

De actrice is altijd on-point, interessant om naar te kijken en nooit een fashion victim. Haar verstand van mode blijkt ook wel uit haar nieuwe project Jewlmint. Samen met styliste Cher Coulter creeërde de actrice een extreem betaalbare online sieraden collectie. Iedereen in celebland draagt de sieraden, van Gwyneth Paltrow en Rachel Bilson tot Siena Miller. Favoriete labels zijn Isabel Marant, Céline en Stella McCartney.

kate bosworth

De stijl van Kate Bosworth is moeilijk te evenaren, maar een Kate injectie in jouw garderobe zorgt al voor een stijlvolle upgrade. We shopten wat items à la de actrice die direct draagbaar zijn.

asos denim leer asos

Links: Colour blocked denim shirt van Asos (€ 52,18)

Rechts: 2 in 1 collarless leren jack van Asos (€ 78,27)

welikefashion

Cardigan in ghost pink van MBYM (€ 69,95)

ash mesh

Links: Jess Biss curved zip ankle boot van Ash (€ 186,-)

Rechts: Zilver gestreept mesh vest van See by Chloé (€ 79,20)

nelly nowhere

Links: Branch necklace Cornelia van Nelly (€ 89,95)

Rechts: Nowhere Berenike jurk van Nelly (€ 95,95)

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top