Fashion

Review Beautybox mei

Een nieuwe maand is weer begonnen en dat betekent een gloednieuwe Beautybox! Het team van Beautybox liet zich inspireren door het voorjaar. We pakten de mei-box uit en showen je de inhoud! Kijk je mee?

beautybox

In sommige boxen zat de Cleansing bar van Gamila Secret. Als je die hebt ontvangen, mag je je gelukkig prijzen! De bar is namelijk ontwikkeld door een 74-jarige vrouw uit Israel. Zij heeft er veertig jaar over gedaan om de juiste combinatie van helende kruiden en oliën te vinden.

Heb je de Cleansing bar niet? Niet getreurd! Dan heb je namelijk producten van de Clean Start-lijn van Dermalogica ontvangen. Een specifieke lijn voor de nog jonge huid.

Je lichaam kun je verwennen met de heerlijke bodymilk van Sans Soucis. Deze rijke bodymilk met Thermaalwater uit Baden-Baden verzorgt de droge huid en maakt haar zo zacht als een babyvelletje!

Voor je haar zaten er twee luxe miniaturen uit de professionele productlijn van Schwarzkopf BC Bonacure, namelijk de BC Moisture Kick Spray Conditioner en Color Freeze Sulfate Free Shampoo. Handig voor je vakantie!

Uiteraard zitten er ook weer make-upproducten in de box. Je krijgt een setje Katy Perry lashes van Eylure, een fel kleurtje, hoog gepigmenteerd) voor je ogen van het hippe merk Sugarpill (de Chromalust Loose Eyeshadow). Voor je lippen zit er een fijn pencil in van LOOkX in een zachtroze kleur, de musthave van dit moment!

Wil je ook lid worden van de Beautybox en iedere maand zo'n box ontvangen?Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement.

Deze box vol met heerlijke producten krijg je dan voor maar €12,50 (inclusief verzendkosten) thuisgestuurd! Wees er wel snel bij, de juni-editie van de Beautybox is namelijk al uitverkocht! Als je je nu inschrijft, zal je de juli-editie ontvangen.

Deel dit artikel
Back to top