Fashion

Oranje No. 1 dress van Sunaj

Hartstikke gezellig dat feestgedruis van het EK, maar de échte fashionista's gaan natuurlijk niet een wedstrijd in een onflatteus voetbal T-shirt van mister boyfriend (of broerlief) kijken. Nee, onze jongens supporten wij in stijl en laat Sunaj nou net het perfecte oranje jurkje hebben: de No. 1 Dress!

Sunaj

Waarschijnlijk breek je nu je hoofd over Sunaj en kom je tot de conclusie dat je het merk (nog) niet kent ... Dat klopt! Sunaj is de nieuwe kledinglijn van designer Bibi Janus. Het idee achter Sunaj was om een kledinglijn te creëren die niet alleen exclusief en sophisticated is, maar ook sexy en draagbaar. Sunaj bevat artistieke ontwerpen en getailleerde designs met een bohemien twist. De volledige collectie is eind dit jaar verkrijgbaar, maar als voorproefje heeft Sunaj alvast een eerste jurkje uitgebracht, de No. 1 dress!

sunaj

No. 1 Dress

Het oranje jurkje is perfect voor het EK, maar ook voor de rest van de zomer aangezien oranje dé kleur van het seizoen is. Eigenaresse Bibi is gek op mooie details en de No. 1 Dress heeft daarom een handgevlochten vlechtje bij de halslijn, een kanten voering en witte kanten band aan de onderkant. De stijl van het jurkje is vrouwelijk en sexy, maar ook stoer en apart. Een bohemien twist en de applicaties zorgen voor een unieke look. Ook handig: het jurkje kan zowel als kort jurkje en als top worden gedragen.

sunaj

Sunaj

Sunaj

Sunaj

Ben jij verliefd geworden op de No. 1 Dress en wil jij het jurkje hebben voor de zomer en/of het EK? Je kunt hem bestellen op de website van Sunaj voor € 79,95.

Wil jij op de hoogte blijven van deze upcoming kledinglijn? Like dan de Facebook-pagina van Sunaj.

Ga jij voor een No. 1 Dress in je kledingkast?

(Door de redactie)

Deel dit artikel
Back to top