Fashion

Made by me: colour blocked pants

De colour block trend is na de overdosis van vorig seizoen, ook dit seizoen nog niet overgewaaid. Je hoort ons niet klagen, want wij houden wel van wat kleur in onze garderobe. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat we onze liefde voor colour block in een DIY verwerkten. Deze week in onze made by me de colour block pants.

colorblocked

Benodigdheden

- een paar oude boyfriend jeans of chino's

- 120 gram verf

- platte kwast

- bakje voor de verf

- afplaktape

Stap 1

Afhankellijk van de lengte van de broek meet je vanaf de onderzoom tot een stukje onder de knie dertig centimeter af. Bevestig de afplaktape stevig op de broek. Herhaal aan de andere broekspijp

c

Stap 2

Doe de verf in een bakje

Stap 3

Begin met verven. Belangrijk is dat je genoeg verf gebruikt voor een gelijkmatige dekking en verf goed over de afplaktape om een rechte lijn te krijgen. Herhaal aan de andere broekspijp en laat goed drogen.

diy

Stap 4

Als de verf goed droog is kan je de achterkant doen. Herhaal daarbij de vorige stappen. Laat weer goed drogen. Als je zeker weet dat de verf droog is haal je de tape ervan af.

Stap 5

Als de broek echt goed droog is keer je hem binnestebuiten. Verf de binnenkant van de broek op dezelfde manier tot aan ongeveer vijftien centimeter. Afhankellijk van hoe ver je jouw broek wilt omslaan. Ben je dit niet van plan dan kan je de binnenkant natuurlijk laten voor wat die is.

color

Ready, set...colour blocked! Je kan met kleur variëren, gebruik bijvoorbeeld een on-trend pastelkleurtje op een lichte boyfriend jeans. Hello spring!

c

Ben je toch lekker bezig, maak voor jouw liefde ook gelijk een colour block pants. Kan hij ook fashionable gekleurd de lente in!

bf

(Door: Lenny)

(Bron: Honestly WTF)

Deel dit artikel
Back to top