Fashion

Victoria’s Secret Designer Collection

Victoria’s Secret heeft een nieuwe, high-end line gelanceerd. De Victoria’s Secret Designer Collection ligt pas één dag in de winkels, maar gaat nu al als warme broodjes over de toonbank. De luxe lijn is verfijnd en meer volwassen: een goede toevoeging op de vaak speelse lingerie van Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

VS staat bekend om haar flirty, verleidelijke en felgekleurde lingerie én fashion shows. Een speels broekje in neonkleur is ook superleuk tussen de basics in je ondergoedla. Hiernaast hebben wij vrouwen echter ook behoefte aan een volwassen lingeriesetjes en die brengt VS’s nieuwe luxe lijn. Van klassieke, romantische beha's in satijn en chiffon tot prachtig afgewerkte bustiers en kanten korsetjes.

 

Victoria’s Secret lanceert Designer Collection

Lingerie voor grown-ups

De nieuw lijn zal high-end labels zoals Chantelle Thomas,die tot nu toe in de winkels van Victoria's Secret werder verkocht, vervangen. Ed Razek, president van Victoria's Secret, vertelt: "We hebben het heft in eigen handen genomen, omdat we een design team hebben met zoveel passie voor lingerie. Zij differentiëren Victoria's Secret van ieder ander merk."

Volwassen lingerie betekent ook volwassen prijzen: deze van 38 dollar voor een slipje tot 238 dollar voor een babydoll. Bekijk hieronder de collectie.

Victoria's Secret Designer collection

Victoria’s Secret lanceert Designer Collection

Victoria’s Secret lanceert Designer Collection

Wat vind jij van Victoria's Secret designer collection?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top