Fashion

Terry Richardson's Winter Wonderland

Aangezien de winter toch echt om de hoek ligt, kunnen we ons er beter maar helemaal aan overgeven. Dit dacht Terry 'thumbs up' Richardson waarschijnlijk ook, want hij ging all out met een shoot voor Harper's Bazaar US. Een besneeuwd landschap, dennenbomen, husky's, Kozakken en lots of bont.

Doe alvast wat inspiratie op voor het geplande wintersport tripje of voor de gure winter die ons wordt beloofd. Wij beginnen met sparen voor een witte boerenknol, want dat lijkt ons het ultieme accessoire voor in de vrieskou.

wonderland

De populaire fotograaf Terry Richardson heeft de Hongaarse knapperd Eniko Mihalik in de sneeuw geflitst voor de Amerikaanse Harper's Bazaar. In het besneeuwde landschap van Utah poseert Eniko in allerlei dramatische winter looks én in het gezelschap van bijvoorbeeld een sneeuwuil en een arrenslee. Winter Wonderland galore. Geef ons ook zo'n bontjas en zo'n mooi wit paard en we klagen nergens meer over. De warme luxe items van onder andere Louis Vuitton, Oscar de la Renta, Emilio Pucci en Marc Jacobs werden gestyled door Julia von Boehm.

arrenslee

boom

koazakken

cape

uil

bontgroen

husky

bontrood

Wat vind jij van de dramatische shoot van de hand van Terry Richardson?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top