Fashion

Bloggers love: zonnebrillen

Met dit mooie weer mogen ze natuurlijk niet ontbreken: de zonnebrillen! Niks nieuws op fashiongebied natuurlijk, maar er zijn wel ieder voorjaar nieuwe modellen om uit te kiezen. Onze fab fashion bloggers laten zien welke modellen je zeker op je neus moet hebben deze zomer!

De meest opvallende zonnebril van nu is de "John Lennon". Een klein rond montuurtje met donkere glazen, erg retro en grappig. Geïnspireerd op, je raadt het al, de zonnebril die John Lennon droeg in zijn tijd. Daarnaast zijn de zonnebrillen met glazen die van donker naar licht kleuren ook helemaal in. En ja, de klassieke Ray-Bans en andere gangbare varianten zijn nog steeds een must-have. Je kunt immers niet genoeg zonnebrillen hebben, het liefst voor iedere outfit een ander.

Dat een zonnebril een must is voor in de zomer, valt natuurlijk niet over te twisten. Er is niks vervelender dan je ogen moeten dichtknijpen als je lekker door de stad slentert of bij het zwembad ligt (én je wil natuurlijk ook niet op foto's staan met een squint-face). Dat is dus een fijn excuus om lekker los te gaan en van alle mogelijke modellen er één aan te schaffen!

Bloggers love

Door Esmee (Memoriesfromwonderland.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top