Fashion

Hilfiger Denim Live viert nieuwe collectie

Op 17 maart maakt Hilfiger Denim Live zijn comeback in poptempel Paradiso met spetterende live optredens van diverse bands. Het evenement staat in het teken van de nieuwe zomercollectie van Hilfiger Denim, de denimlijn van Tommy Hilfiger. Deze stoere collectie bevat vooral veel denim bloesjes, broeken, gilets en toffe t-shirts. Genoeg items om je ideale party outfit mee samen te stellen dus!

Kids of America

Designer Tommy Hilfiger heeft zijn liefde voor het muziekwereldje nooit onder stoelen of banken gestoken. Zo sponsorde hij ooit tournees van The Rolling Stones en Lenny Kravitz, en heeft hij goede relaties met artiesten als David Bowie en Beyoncé. Inderdaad, muzikanten die ook bekend staan om hun fashion sense. Om die band met muziek nog eens te versterken, werd in 2009 de eerste editie van Hilfiger Denim Live uit de grond gestampt: een uniek, live concertplatform met opkomende Amerikaanse en Nederlandse bands en optredens van internationaal bekende DJ’s. 17 maart aanstaande wordt alweer de derde editie van dit fashionable muziekevenement georganiseerd!

Maar laten we vooral de roots van dit muzikale spektakel niet vergeten: it's all about the clothes! De zomer van 2011 belooft een echt denim-seizoen te worden, dus een extra paar goede jeans of een fijn spijkergiletje uit de nieuwste Hilfiger Denim collectie zal geen kwaad kunnen!


tommy broek Denim Gilet

denim broek denim broekje

Hilfiger Denim Live | Donderdag 17 maart 2011 | Paradiso
Weteringschans 6-8 | 1017 SG Amsterdam

Zijn jullie erbij de 17e?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top