Fashion

California Christiania Republic verovert Nederland

Het nieuws dat California Christiania Republic naar Nederland komt, kwam ons fluisterend ter ore. Maar vanaf 10 maart 2011 houdt het kledingmerk dat bekend staat om de vrolijk gekleurde jumpsuits, het niet meer stil! Met een event extraordinaire in de hoofdstad Amsterdam zal de zogenoemde One*Z  met een BOOM gelanceerd worden. Hoe en wat? Dat houden we nog even geheim…

CCR campagne

De visie van het merk is geïnspireerd op “Freetown Christiania” een gemeenschap ontstaan in Kopenhagen, Denemarken in 1971. Nu veertig jaar later blijkt de persoonlijke vrijheid en individualiteit die de jumpsuit van CCR met zich meebrengt, in te slaan als een bom. “Met California Christiana Republic willen we de ware essentie van een onbevangen en doelbewust leven vastleggen, met een merk dat staat voor individualiteit en vrije expressie”, legt eigenaar Tonny Sorensen uit. “De eenvoud van het ontwerp, gecombineerd met de jeugdige vrolijkheid, zorgt voor een directe transformatie van de drager. Iedereen die de One*Z draagt voelt zich bevrijd en geïnspireerd om als een free bird van het leven te genieten.”

De originele One*Z is een comfortabel stijlvolle jumpsuit, gemaakt van 100% French Terry katoen, en is in allerlei kleurcombinaties verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. De eerste collectie die op de modebeurs Magic in Las Vegas werd geïntroduceerd is zo goed ontvangen, dat Fashionkid Willow Smith de trend zette met het fashion-item in haar clip ‘Whip My Hair’. Ook Perez Hilton is fan en weigert om een interview af te nemen als hij zijn custom made One*Z jumpsuit niet aan heeft. Daarnaast kreeg de jumpsuit een modeboost door publicaties in internationale bladen en celebrities die er op de rode loper in verschenen.

Perez Hilton in CCR

Nu de jumpsuits van CCR in Nederland gelanceerd gaan worden, kan het niet lang uitblijven dat de One*Z  jumpsuits van CCR, ook hier het straatbeeld gaan domineren onder het motto: ‘Fashion should be fun’. Dat kom in de campagne duidelijk naar voren… De One*Z is verkrijgbaar op de website van California Christiania Republic.

 

Deel dit artikel
Back to top