Fashion

California Christiania Republic in Nederland!

Dat het merk California Christiania Republic in Amerika booming is, wisten we al. Maar vanaf nu kun je je eigen felgekleurde jumpsuit dus ook in Nederland kopen. Op 10 maart werd het merk gelanceerd in Bungalow 8 te Amsterdam en Fashionscene was erbij.

Celebs als Willow Smith en Perez Hilton zijn al fan van de gekleurde pakken. Ook zijn de suits al in meerdere videoclips gespot. In de clip van James Blunt 'Stay the Night' en de clip van Flo Rida / Akon  met 'Who Dat Girl' is CCR te bewonderen. Maar wie Tonny, eigenaar van het merk CCR, het liefste in de jumpsuit zou willen zien is: Barack Obama!

lanceringccr

Tonny Sorensen is de bedenker en eigenaar van het succesvolle merk. Wanneer wij hem vragen om zijn merk in 3 woorden te omschrijven, antwoord hij 'Be free!'. Want dat is wat dit merk inhoudt: vrijheid en jezelf durven zijn. Fashion is fun, and CCR will make sure that this is not forgotten. Tonny bedacht samen met RayKay en Toby Skard de One*Z. Volgens deze mannen is Europa helemaal klaar voor de trend en weten zij zeker dat wij van de pakken zullen gaan houden.Ook al is het misschien nog even wennen!

lanceringccrVan links naar rechts: Toby Skart, Tonny Sorensen en Raykay.

Op dit moment is het pak in één model verkrijgbaar in verschillende kleuren. De drie mannen zijn hard aan het nadenken over andere variaties. 'We zullen gaan spelen met verschillende stoffen en stijlen. Ook gaan we over nieuwe creaties nadenken die geschikt zijn om te sporten. Denk bijvoorbeeld aan snowboarden en dansen.' vertelt Tonny.

 lanceringccr

Je kunt de pakken op de website van CCR bestellen en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Binnenkort worden de verkooppunten bekend gemaakt.

(Tekst: Myrre)

Deel dit artikel
Back to top