Fashion

Kelly Osbourne is een Material Girl

Kelly Osbourne verruilt haar extra pondjes voor een sexy modellen look en wordt het nieuwe gezicht van mode label Material Girl. De kledinglijn die Madonna samen met haar dochter Lourdes heeft. Kelly vervangt hiermee de gossip girl ster Taylor Momsen.


Kelly Osbourne het nieuwe gezicht van Material Girl

Kelly is nog steeds in shock dat ze gevraagd is om het gezicht te zijn van Material Girl. Ze liet weten dat ze het niet had verwacht, maar dat ze super blij is met de kans die ze kreeg. Lourdes en Osbourne hadden elkaar al eens eerder ontmoet. maar nog nooit echt met elkaar gesproken.

Schijnbaar was Lourdes zo onder de indruk van Kelly's modellenmaatje, dat ze moeder Madonna overhaalde om haar te kiezen voor de campagne van Material Girl. Ook Madonna is nu helemaal om: "Kelly vertegenwoordigt de échte Material Girl. Ze is spannend, cool en heeft een bijzonder goed gevoel voor stijl."

Kelly Osbourne het nieuwe gezicht van Material Girl 2 

In de nieuwe campagne van Material Girl ziet Kelly Osbourne er stoer en tegelijkertijd sexy uit. We vinden haar dan ook het perfecte gezicht voor dit sassy label. Wat vinden jullie?

(Tekst: Precilla )

Deel dit artikel
Back to top