Fashion

Hip of Horror: dierlijke accessoires

Om de sieraden van Julia deVille te kunnen dragen, moet je wel een hele sterke maag hebben. Ze zijn namelijk gemaakt van dierlijke resten. Maar dat houden we even achterwege, want de ringen, armbanden en kettingen zien er eigenlijk best wel cool uit! Wat vind jij?


Dierlijke armband van silver 
Deze skeletten ring met armpjes is gemaakt van een onbekend diertje en beschilderd in zilver. Het is ontworpen door sieraden ontwerpster Delfina Delettrez.


Sieraden ontwerpster Julia deVille weet hoe ze mensen moet shockeren. Haar collectie beschrijft ze als een celebratie van het leven. Beetje raar gezien haar obsessie met de dood... Wat we er wel bij willen zeggen is dat Julia de dieren niet heeft vermoord om ze te gebruiken. Ze heeft ze netjes in haar achtertuin verzameld. Tikkeltje creepy...

We hebben een aantal items uit haar collectie voor jullie geselecteerd.


birds necklace vleugel brooche

Een dooie vogel aan je nek of liever alleen z'n mooie vleugel aan je shirt? Geef ons maar die rechter, die ziet er tenminste fashionable uit.


Dooie opgezette vogel als brooche brooche dooie opgezette vogel
Deze twee opgezette vogeltjes heeft ze in een boompje van haar buurvrouw gevonden. In plaats van ze weg te gooien in de vuilnis bak, vond Julia het een leuk idee ze als Broche te dragen. Het lijkt ons niet echt een geslaagd idee om een dood diertje aan je shirt van te pinnen....


ring van vogel pootjesvogel kop als ketting

Deze vogel beentjes zien eruit als kleine kippen pootjes. Maar als ring is het alleen maar een onhandig ding. Naast de broche vleugels, ziet deze vogel kop er best modieuze uit. Hierin zouden wij ons wel in kunnen vinden.

Wat vinden jullie van deze dierlijke accessoires collectie? Hip of Horror?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top