Fashion

Victoria Koblenko zet dé trend voor 2011

Een trend waarvan wij hopen dat die in 2011 helemaal hot gaat worden, is het zwarte oor. Victoria Koblenko werd hier vorig jaar een aantal keer mee gespot. Nu Lady Gaga met een jurk van Jan Taminiau de weg naar Nederlandse ontwerpers heeft gevonden, kan een Neerlands stijlicoon niet uitblijven. Met Victoria als onuitputtelijke inspiratiebron, hebben wij de perfecte kandidaat al gevonden!


Is het niet de outfit waarmee Victoria Koblenko in het middelpunt staat, dan zijn het wel haar haren of schoenen. Eén ding staat vast: picobello gestyled verschijnt de actrice op elk modefeestje. Vooral het zwarte oortje waarmee ze acte de présence gaf op de Dutch Fashion Awards en de Lanvin for H&M lancering is ons bijgebleven.


Victoria Koblenko met zwart oor op H&M for Lanvin lancering

Victoria Koblenko met zwart oor op H&M for Lanvin lancering

Het subtiele, maar aanwezige detail geeft elke outfit een dressed up uitstraling. En bovendien houden wij wel van een beetje gek! Daarom pleiten we voor meer zwarte oortjes in het straatbeeld en bombarderen we deze uiterlijke verschijning tot dé trend van 2011! Doe jij eraan mee?

(Tekst: Evelien)


Deel dit artikel
Back to top