Fashion

Grazia’s Scooter Safari by Vespa

Was je gisteren toevallig in Amsterdam en zag je de ene na de andere BN’er op een scooter voorbij razen? Dat kan best wel eens kloppen, want de Grazia Scooter Safari by Vespa werd gisteren gehouden in onze hoofdstad…

 

BN’rs als Renate Verbaan, Winston Gerschtanowitz, Victoria Koblenko,

Victor Reinier, Horace Cohen, Tessa Koops en Thijs Willekes reden gisteren in en rond Amsterdam om op zoek te gaan naar The Italian Big Five. En dat werd gedaan op een aantal Vespa’s speciaal voor een Italiaans lentefeestje. Dit hield in dat de deelnemers tijdens hun tocht op zoek moesten naar vijf Italiaanse elementen. De Scootersafari startte in winkelcentrum Groot Gelderlandplein en eindigde in restaurant Klein Paardenburg in Oudewerk a/d Amstel.

GraziaThijs en Victoria

Bekend Nederland moest op hun safari een aantal opdrachten volbrengen, waaronder een cappuccinowedstrijd in Amstelpark en een potje midgetgolfen. Als grote winnaars kwamen Thijs Willekes en Victoria Koblenko uit de bus. Hiermee wonnen zij de nieuwste limited edition Vespa scooter, die door ontwerpstudio Blond Amsterdam onder handen was genomen. Daarnaast viel Tessa Koops in prijzen door de leukste invulling aan Grazia’s easy chic dresscode te geven en werd Renate Verbaan verkozen tot best geklede deelnemer.

Congratz! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top