Fashion

10 x Fall/winter 2010/2011 fashion campagnes

Eerder showden we je al de classy najaarscampagne van Prada en ‘onze’ Lara Stone voor Calvin Klein, maar natuurlijk doen ook andere grote namen hun best om op te vallen in de tijdschriften.

Doe net als wij: bekijk onderstaande flashy wintercampagnes en hap ondertussen in een ijsje.

lanvin

Lanvin schakelt dit seizoen een trio van ervaren topmodellen in voor hun campagne, en met succes! Mariacarla Boscono, Anja Rubik en Magdalena Frackowiak zien er fierce uit in de zwaar gedecoreerde (veren! stenen! leer!), zwarte outfits.

louis vuittonOok bij Louis Vuitton gaan ze voor een succesvol drietal: Natalia Vodianova,Karen Elson en Christy Turlington tutten zich op in een romantisch belichte kleedkamer. Gefotografeerd door Steven Meisel, zien ze er supervrouwelijk uit in hun jaren ’50 jurken.

burberry

Burberry komt dit seizoen met een campagne zoals we die zijn gewend van het Britse merk: stoer, jong en natuurlijk een sterke nadruk op de jassen. Nieuw is, dat de foto’s op de officiële website van Burberry in 3-D kunnen worden bekeken!

chanel najaar

Abbey Lee Kershaw neemt voor de najaarscampagne van Chanel het stokje over van Neerlands trots Mirte Maas. De campagne is een stuk minder sleek dan we van meneer Lagerfeld zijn gewend, maar de rauwe New York-stijl bevalt ons net zo goed!

D&G

D&G viert feest in de sneeuw en de modellen lijken niet op te kunnen houden met lachen. Wij zouden zelf iets minder blij zijn als we in een doorschijnend jurkje op een ijskoude bergtop zouden staan, maar het ziet er in ieder geval wel vrolijk uit.

tom ford freja

tom ford nicholas

Tom Ford laat zich voor zijn Eyewear-lijn inspireren door de Hitchcock-klassieker The Birds. De brillen van Freja Beha Erichsen en acteur Nicholas Hoult (die er uit ziet als een twintig jaar jongere Tom Ford) vinden we niet geweldig, maar de kraaien we like!

donna karan

Donna Karan viert met model Karlie Kloss haar 25-jarig jubileum in de keiharde modewereld. Karlie showt de classy outfits met op de achtergrond de skyline van New York, de grootste inspiratiebron voor de ontwerpster.

dior najaar

Karlie Kloss is niet alleen een favoriet van Donna Karan, want ook bij Dior hebben ze hun oog laten vallen op het populaire model. Karlie ziet er uit alsof ze ieder moment een fashionable boswandeling gaat maken op haar prachtige booties.

dolce & gabbana

De heren van Dolce & Gabbana kunnen maar geen genoeg krijgen van de Queen of Pop. Opnieuw speelt Madonna de hoofdrol in een campagne van het Italiaanse modeduo, deze keer als moeder. Of speelt ze een cougar?

dsquared2

DSquared2 doet niet aan subtiliteit: in een museumachtige setting worden de modellen omgeven door naakt, leer en bont. Iris Strubegger steelt echter de show met haar krachtige poses en check ook de schoenen met skelethak die ze draagt!

Welke campagne is jouw favoriet?


(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top