Fashion

Hotte zomerhaartrends

Soms heb je van die dagen dat je je haar helemaal zat bent. En wat moet je dan doen? Variëren! Verschillende kapsels, kleur en accessoires zorgen voor spannend haar. Wij hebben de vier 'hotste' haartrends voor jou op een rijtje gezet. Na je garderobe zomerklaar te hebben gemaakt is het nu tijd om dat ook met je haar te doen.

Beauty haarband

1. Charmant met de haarband

Met haarbanden moet je oppassen. Je krijgt van het accessoire een sportieve- of meisjesachtige uitstraling. Maar heel klassiek of vrouwelijk word je er niet van. Tenzij je het goed doet. Kies een haarband met een brede band in de kleur van je haar. Met het haar uit je gezicht krijg je een open en frisse blik. Hermes gaf het goede voorbeeld en liet schattige haarband op een vrouwelijke manier zien.  

Beauty slag

2. Slag in de rondte

Krullen zijn weer helemaal terug en zullen altijd populair blijven. De nonchalante coup staat sexy maar is ook nog eens gemakkelijk te maken. Krullers in je haar zetten en daarna even doorkammen en klaar ben je! Super vrouwelijk en perfect voor ieder moment. Voor extra inspiratie zou ik zeker de Valentino show bekijken.

Beauty knot

3. Hot met de knot

De knot is hot dit seizoen. In veel shows zien we de knot terugkomen. Voor de knotten van Fendi en Lanvin vallen op. Een getoupeerde knot midden op het hoofd bij Lanvin en bij Fendi zien we een nonchalante versie met loshangende haarplukken. Dus als je op wil vallen deze zomer zou ik gaan voor de populaire knot.

Beauty twist

4. Niet mee te twisten

Op de catwalk zie veel bijzondere en opvallende haarcreaties voorbij komen. Wat we naast de knot veel zagen, was de coup met een twist. Haren werden gedraaid en verschillende vormen werden er gecreëerd. Bij Zac Posen werden gekleurde linten om het haar heen gedraaid en dat zorgde voor een echt kunstwerkje in het haar.

Ga jij ook een trend uitproberen of speel je het deze zomer op safe?

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top