Fashion

Manfield lanceert Mix & Match by Danie Bles

Schoenenlabel Manfield heeft in samenwerking met sterren styliste Danie Bles high fashion schoenen ontworpen die vanaf 22 maart als limited editions verkrijgbaar zijn.

Voor de ‘Mix & Match by Danie’ collectie heeft Danie zich laten inspireren door Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart.  “De high heels die ik heb ontworpen zijn stoer & sexy en passen daarom bij Nikkie Plessen. Deze schoenen staan super bij een jeans en ’s avonds ook heel mooi onder een jurkje. Op de ballerina’s uit deze collectie zie ik Sylvie zo weglopen. Ideaal voor een dagje shoppen. De ballerina’s zijn elegant, tijdloos en fashionable; kortom helemaal Sylvie!” aldus Danie Bles.

Voor Danie Bles is het een eer om met een groot merk als Manfield samen te mogen werken. “Mode is mijn passie en welke vrouw is niet verslaafd aan schoenen? Hoe meer, hoe beter! Dat ik nu zelf achter de tekentafel mocht plaatsnemen is natuurlijk geweldig!” aldus Danie.

Styliste Danie Bles organiseert op 20 maart 2010 de vijfde editie van haar spectaculaire Mix & Match fashion show. Onder toeziend oog van ‘tout’ bekend Nederland komen alle summer must haves van 2010 op de catwalk voorbij. Verschillende merken en stijlen worden gecombineerd tot ultieme fashion outfits. In de Mix & Match fashion show laat Danie zien hoe je zomer items kunt mixen en matchen; het is een overzicht van wat komend seizoen in de winkels zal hangen. Danie onthult tijdens haar show de ‘Mix & Match by Danie’ collectie live op de catwalk.

De prijzen zijn ook erg fijn: de pumps kosten € 99,95, de ballerina’s € 79,95. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top