Fashion

Discosneakers

Uit ervaring weet ik dat de sneakers die cosmeticamerk Uslu Airlines voor Nike ontwierp dan wel heel erg mooi zijn, maar dat een schaapswollen bekleding zelfs voor het Hollandse klimaat een beetje too much is. Believe me: ze staan nu al weken ongedragen in mijn kast, waarbij ik er elke ochtend tijdens het sneakers aantrekken haarfijn aan herinnerd wordt dat mijn babies nog altijd onaangeroerd zijn. Snik.

Gelukkig heeft Feride Uslu, oprichtster van het merk, nog wat in store voor sneaker addicts wiens voeten de warmte van de Air Force 1’s ook nog niet trekken: een samenwerking met Reebok.


uslu

uslu

Zo nam ze de Courtee Mid onder handen en voorzag ‘m van een subtiel metallic goud printje dat oplicht in het donker. Dat klinkt al behoorlijk disco, maar er is meer: Feride deed ook een ander paar Courtee Mids in de metamorfose die het uiterlijk kregen van een discobol. Denk: kleine vierkante spiegelende deeltjes all over. Volgens Feride is de kous daarmee nog niet af: dit zijn slechts de eerste paren van een serie van 8 sneakers die ze voor Reebok ontwierp.


uslu

uslu

Uiteraard komt er ook weer een bijpassende nagellak uit bij de sneakers, maar waarschijnlijk moeten we wél nog even tot maart wachten tot we ze aan onze voeten en dus ook nagels kunnen dragen. Just don’t bite your nails.

NEnz

Deel dit artikel
Back to top