Fashion

Gigi Hadid heeft de tijd van haar leven in Reebok campagne

Sinds er vorig jaar bekend werd gemaakt dat model Gigi Hadid het gezicht zou zijn voor de nieuwe Reebok lijn, #PerfectNever, is ze nu niet meer weg te slaan bij het merk! Nu straalt ze namelijk opnieuw voor de allernieuwste Spring 2017 campagne. 

De campagne foto’s zijn geschoten door fotografe Monica May en het resultaat is super spontaan en sexy. Gigi showt in deze foto’s de nieuwste Iconic Crew Sweatshirt en Club C85 Diamond Sneakers. Ondertussen laat ze haar silly side zien door in een haarborstel te zingen. In een ander shot schrijft ze #PerfectNever - de slogan van het merk - met lippenstift op de spiegel. 

De schoenen zijn er in het zwart, wit en wat Reebok beschrijft als de klwue "Oatmeal". Ze zijn eigenlijk erg simpel, maar toch zit er hier een daar een leuk verrassend detail. De achterkant van alle sneakers zijn bezaaid met glitter. De witte versie is geïnspireerd door de originele 1985 Reebok schoen en heeft net als de anderen ook glitter aan de achterkant. Scroll verder om de leuke campagne foto’s te zien!

Beelden: Gigi Hadid voor Reebok Spring 2017

Deel dit artikel
Back to top