Fashion

Sexy Sneakers

Het is weer zover, de mooie sneakers komen onze weer neus uit. Vandaar deze frisse editie van sexy sneakers. Sommige sneakers zul je binnenkort gewoon uit de winkels kunnen trekken en over de andere zul je helaas even moeten blijven dromen. Enjoy!

Takashi Kumagai X Keds 

The Leopard Aviaton is een van de sneakers die in de sexy sneakers lijst moet vanwege zijn originaliteit.


takashi

Ik geloof niet dat ik hier binnenkort iemand mee voorbij zal gaan zien lopen, maar Takashi heeft bij het ontwerpen van de sneaker zijn dierlijke brein wel lekker gebruikt.


takashi

takashi

De sneaker is er in een normaal luipaard printje, een iets lichter luipaard printje en gewoon in het zwart. Je kunt de Sneaker hier kopen.


takashi

Asics Gel Lyte Speed "Grey Goose"

Volgende maand komt er een nieuwe Gel Lyte Speed uit met de naam “Grey Goose”. Normaal gesproken denk ik bij het horen van "Grey Goose" alleen maar aan een Vodka, maar voortaan zal er ook het beeld van deze vette sneaker door mijn hoofd galmen!


asics

asics

Met het kleurgebruik zit het helemaal goed en de rood-wit gestreepte veters maken de sneaker helemaal af. De sneaker is vanaf volgende maand bij de gebruikelijke Asics winkels te koop.


asics

asics

Flater Pater!

Omdat de vorige collectie van Bape zo goed en zo snoeperig is ontvangen, zijn ze nogmaals een walgelijk kleurrijke samenwerking aan gegaan. Bape heeft de handen ineen geslagen met Sanrio.


bape

Ken jij Sanrio niet?! Dat kan dan supergoed kloppen, dit is namelijk het merk achter het kutterige Hello Kitty.


bape

Sexy zijn deze schoenen niet, wel leuk voor je broertje/zusje of gewoon voor in de kast om later aan je kinderen te laten zien!


bape

Ubiq X Fatima ST

Ubiq heeft er samen met de Japanse retailer Kinetics voor gezorgd dat de High top Fatima ST sneaker weer helemaal dope op de markt komt.


ubiq

De sneaker komt er in het wit/blauw en zwart/blauw, is gemaakt van leer en heeft een vette blauwe achterzijde.


ubiq

ubiq

De Ubiq zal hier te bestellen zijn, deze site is helaas in het Japans.


ubiq

Reebok BB4600 - Re-Issue collectie

De Reebok BB4600 is een van de sneakers die in de afgelopen jaren al een flink aantal keer onder de handen is genomen, en weer was de BB4600 de Sjaak!


reebok

Binnenkort verschijnt er een suède vorm in de winkels in de kleuren Grijs, Groen en Blauw. Het is fijn om deze sneaker weer een keer te zien in een normale kleur!

reebok

De sneaker zal over twee maanden in de winkel liggen en Grijs is overduidelijk favoriet!

Er valt dus weer genoeg te snoepen in de sneakerwinkels!
Peace!

Deel dit artikel
Back to top