Fashion

Fashion update week 14

Celebs zoals Rihanna en Crystal Renn wisselden van haarkleur en Alessandra Ambrosio liet weten van welk geslacht ze in verwachting is! Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Keira Knightley is bijna onherkenbaar op deze cover voor het aprilnummer van Interview. Do you like haar jaren 80 look?

InterviewMagKeira

* Hoewel wij 1 april stilletjes voorbij lieten gaan hier op Fashionscene.nl, lustten andere modewebsites er wel pap van. Vooral de Amerikaanse websites grepen hun kans en hielpen de meest shocking geruchten uit hun stoutste dromen voor één dag de wereld in.

* Marc Jacobs lanceert een make-up lijn! Hij is pas sinds vorige week in overleg met Sephora - dus er is verder nog niets bekend (helaas). Maar wij zijn erg benieuwd hoe dit verder zal gaan! Wat vinden jullie: yay or nay?

MarcJacobsMakeup 

* Ook deze maand trokken de internationale tijdschriften weer alles uit de kast. Meestal levert dat prachtige plaatjes op, maar af en toe zorgt het ook voor vreemde taferelen. Weet jij wat je allemaal met een stoel kunt doen? Of hoe goed Alber Elbaz is in verstoppertje spelen? Wij hebben de meest bizarre editorials voor jullie!

* Uit het Vogue archief: the mad tea party, geïnspireerd op Alice in Wonderland en geschoten door Anni Leibovitz in 2003. We ♥! Jij?

Madteahattervogue

* Rihanna staat met haar blonde koppie op de cover van het meinummer van Elle. Geen verrassing, aangezien 'Badgalriri' het begin februari al via Twitter aankondigde. Het was dus wachten op de beelden. Nu twee maanden later is hier de Elle covershoot!

* Maar ze hield haar blonde hairdo slechts een maandje vol, want ze twitterde afgelopen weekend deze foto's met de tekst "Cuz I'm black bitch". Wat vind jij beter?

RihannaTweet

* Terwijl Riri back to black ging, spotten we Crystall Renn juist blond! Waar jullie niet erg over te spreken waren...

CrystalRennBlonde

* Van modellen en muzen tot ontwerpers en fotografen, de modewereld heeft geen tekort aan supersterren. Daarom heeft TIME Magazine een lijst van de 100 meest invloedrijke fashion icons gemaakt! Benieuwd who made the cut? Kijk en lees mee!

* Victoria's Secret Angel Alessandra Ambrosio liet op een creatieve en tropische manier aan de wereld weten dat ze een jongetje krijgt! Deze foto plaatste ze op haar Facebook!

AlessandraAmbrosio

* Kijk! Flynn, de spruit van Orlando Bloom & Miranda Kerr, zijn eerste cover! Is het geen snoepje?? (Alleen jammer van de kralenketting. Die mag wat ons betreft weg)

MirandaFlynnKerr

* Sex and the City lovers opgelet, want HBO heeft gisteren een nieuwe serie gelanceerd die belooft de opvolger van SATC te zijn! Ietswat grungier en minder fashion georiënteerd - maar daardoor niet minder leuk. Wij verzamelden de mooiste plaatjes van de rode loper en hebben natuurlijk trailers voor jullie!

* Charlize Theron staat in Versace op de cover van Vogue UK - inclusief tattoo! Hot or not?

CharlizeTheronVogue

Welk nieuwtje had jij deze week echt niet willen missen?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top