Fashion

Fashion update week 7

Adele is Vogue's Powerlady, Barbie en Miss Piggy spotten we in de mooiste designerjurken en de Fashion Weeks zijn in volle gang. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* De 17-jarige Laura Kaapman scoorde een covershoot en matching editorial in het februari nummer van Vogue Italia. Geschoten door Steven Meisel is dit een very impressive serie!

fashion update week 7

* Afgelopen week vonden ook de jaarlijkse Grammys weer plaats! En dat betekent maar één ding: de rode loper outfits beoordelen. Wie was jouw favoriet dit jaar?

* Zangeres Adele stond deze week volop in het nieuws. Vlak nadat ze 6 Grammys won, lanceerde Vogue de jaarlijkse Power Edition. Met op de cover Adele als Vogue's Power Lady. Extra leuk: wij vonden een backstage video voor jullie:

 

* Naast de Grammys vonden ook de BAFTA's plaats. En Miss Piggy droeg een custom made Louis Vuitton! Like?

Fashion update week 7

* Deze week verzond Vogue NL tachtig verzegelde enveloppen. Ook kwam ons ter ore dat ze komende week bekend maken wanneer het eerste nummer uitkomt. Spannend! Fashionscene keeps you posted!

* De dag van de liefde vond ook weer plaats, dus trakteerden wij jullie opliefdevolle fashion editorials en Valentijn modekoppels.

* Wij zijn helemaal hoteldebotel van de nieuwe samenwerking van VANS x COBRASNAKE x COLETTE (PARIS). Iconische Vans die ons een sneak peek van de binnen- en de buitenkant van een hamburger geven!

Fashion update week 7

* Crystal Renn stond -volledig afgetraind- in een smoking hot serie van Sports Illustrated Swimsuit Edition. En we vonden maar liefst 3 backstage video's! Hot or not, deze serie met het voormalig plus size model?

 

* Tijdens New York Fashion Week staat heel modeland op zijn kop, naast shows staan er ook genoeg feestjes op de planning: van after tot pré parties. Party hardy tot in de vroege uurtjes! Wij zetten de mooiste party pictures van de celebs voor jullie onder elkaar.

fashion update week 7

* Shocking fact: het 95-jarige stijlicoon Zelda Kaplan overleed woensdag plotseling! Zelda zakte in elkaar bij de najaarsshow van Joanna Mastroianna tijdens de NYFW. Treurig als het is en gek als het klinkt, kunnen wij ons geen mooiere dood voorstellen voor een true fashionista.

* New York Fashion Week is weer tot een einde gekomen! Is deze week volledig aan je voorbij gegaan? Check dan onze NYFW updates!

* Wij vonden de beelden van David Beckham voor H&M bodywear zeker niet vervelend, nu laat Vic haar waardering ook zien!

fashion update week 7

* Chanel' minifilm 'My New Friend Boy' met de nieuwe Boy Chanel bag en natuurlijk Karls oogappeltje Alice Dellal! We zien Alice gewoon in haar eigenzinnige punk look, wie had dat ooit gedacht? Kapotte panty's, leren jasjes, hotpants & sheer tops in een Chanel film... Hit or miss?

 

* London Fashion Week is van start gegaan en niemand minder dan Barbie herself is aanwezig! Het topmodel is de studio ingedoken en wij hebben het resultaat al in handen, inclusief schokkende feiten over haar (enorme!) garderobe ...

* Hebben jullie al meegedaan met onze winacties? Bij 5000 likes op Facebook geven wij namelijk vijf Vans tassen weg uit de nieuwste collectie. En er zijn nog veel meer mooie dingen te winnen, want wat dacht je van handmade satchels, een Nikon Coolpix of Lomographic Animal camera?!

Wat was jouw favoriete nieuwtje van deze week?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top